Παναθηναϊκός: Άλλαξε η ώρα συζήτησης της Διπλής Ανάπλασης

Βοτανικός όπως... Λεωφόρος για τον Παναθηναϊκό

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας, πως αλλάζει η ώρα που θα γίνει η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωσή του ενημερώσε τον κόσμο της ομάδας πως το θέμα της συζήτησης για τη Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό αναμένεται ν’ αλλάξει ώρα.

Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα που «καίει» τον κόσμο του συλλόγου είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, ωστόσο δε θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 που ήταν προγραμματισμένο, αλλά στις 16:00.

Ο λόγος που προχώρησαν οι υπεύθυνοι στη συγκεκριμένη αλλαγή έχει να κάνει με τον τρίτο τελικό της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 21:15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την αλλαγή ώρας για τη Δευτέρα 10 Ιουνίου με ζήτημα τη Διπλή Ανάπλαση λόγω των τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών.

Η διοίκηση του Συλλόγου ενημερώνει ότι η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. μία ώρα δηλαδή νωρίτερα από την προκαθορισμένη, προκειμένου να μπορούν να μεταβούν με μεγαλύτερη άνεση όσοι-ες επιθυμούν στο ΟΑΚΑ για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ στην Α1 ανδρών.

Στη συζήτηση θα βρίσκεται κανονικά ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας και θα μεταδοθεί livestreaming».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News