Σοκ στον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Η πρώτη ελληνική ομάδα σε τελικό Ευρώπης!

Σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού το αντιμετωπίζει δραστικά με επέμβαση η Κωνσταντίνα Παρίδη και ήδη άρχισε την προσπάθειά της για να γυρίσει ακόμα πιο δυνατή στα τραπέζια.

Η επέμβαση έγινε στο αριστερό πόδι, όπου είχαν διαγνωστεί δύο ρήξεις, μία έσω και μία έξω μηνίσκου. Όλα πήγαν καλά και η Παρίδη υπολογίζεται να μείνει περίπου 1,5 μήνα εκτός δράσης.

Συνεπώς, δεν προλαβαίνει να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 25-26/05 στην Κοζάνη, ενώ χάνει τους τελευταίους αγώνες της σεζόν στις National κατηγορίες της Γαλλίας, όπου μετέχει με τη φανέλα της Bourgoin Jallieu.

Η αρθροσκόπηση πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Υγεία από τον γιατρό Θανάση Κονίδη, τον οποίο ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ευχαρίστησε θερμά «που πρόσφερε για ακόμα μια φορά τις υπηρεσίες του».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News