Παραιτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Παυλόπουλος, αναλαμβάνει ο Βρανόπουλος!
Ο Βασίλης Παυλόπουλος παραιτήθηκε από την θέση του Γενικού Γραμματέα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την θέση του να παίρνει ο Δημήτρης Βρανόπουλος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φιλάθλους και ανακοινώνει αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Έπειτα από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Βασίλης Παυλόπουλος υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία έγινε και ομόφωνα δεκτή.
Τη θέση του Γενικού Γραμματέα αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Βρανόπουλος, που θα έχει διττή ιδιότητα, καθώς θα διατηρήσει και ττο αξίωμα του Αντιπροέδρου.
Έπειτα από αυτή την εξέλιξη νέο μέλος στο Δ.Σ. θα είναι ο κ. Σταύρος Παναγιωτόπουλος που ήταν πρώτο αναπληρωματικό μέλος στις προηγούμενες εκλογές».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Απασχολεί και ο Γουάιλερ-Μπαμπ τον Παναθηναϊκό από τη Βιλερμπάν»
- Οι επικές αντιδράσεις του Χουάντσο βλέποντας τον τελικό του Μουντιάλ! (vid)
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το ποσό που έχει δοθεί για μεταγραφές
- Γιαννακόπουλος για Μίσιτς: «Αυτός ο τύπος θα σου ζητήσει 500 εκατ. ευρώ»
- Παναθηναϊκός: Γένσεν, όπως... Κρίστιανσεν και Φαν Ντρόγκελεν;