Παραιτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Παυλόπουλος, αναλαμβάνει ο Βρανόπουλος!
Ο Βασίλης Παυλόπουλος παραιτήθηκε από την θέση του Γενικού Γραμματέα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την θέση του να παίρνει ο Δημήτρης Βρανόπουλος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φιλάθλους και ανακοινώνει αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Έπειτα από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Βασίλης Παυλόπουλος υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία έγινε και ομόφωνα δεκτή.
Τη θέση του Γενικού Γραμματέα αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Βρανόπουλος, που θα έχει διττή ιδιότητα, καθώς θα διατηρήσει και ττο αξίωμα του Αντιπροέδρου.
Έπειτα από αυτή την εξέλιξη νέο μέλος στο Δ.Σ. θα είναι ο κ. Σταύρος Παναγιωτόπουλος που ήταν πρώτο αναπληρωματικό μέλος στις προηγούμενες εκλογές».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ενδεκάδες Βικτόρια Πλζεν – Παναθηναϊκός: Πώς θα παίξουν, τα τελευταία νέα
- Παπαθεοδώρου: «Η... μη πρόβλεψη για το Πλζεν-Παναθηναϊκός»
- Επίσημο: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο
- Βικτόρια Πλζεν: Απίθανο μέτρο για τους φιλάθλους, εφαρμόζεται με Παναθηναϊκό
- Κίνηση-ματ Παναθηναϊκού με Λεσόρ: Γιατί μπορεί να παίξει με Ολυμπιακό παρά την ποινή