Ανδρεόπουλος: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, φυσιολογικό το αποτέλεσμα»
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε μετά τον αποκλεισμό από τον Μίλωνα στα ημιτελικά του Κυπέλλου βόλεϊ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου:
Για το ματς: “Δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τον Μίλωνα σε κανένα σημείο. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι σήμερα. Το ματς ήταν αυτό που είδαμε στο παρκέ, δεν παίξαμε τόσο καλά, δεν αντιμετωπίσαμε τον Μίλωνα έτσι όπως είχαμε πει. Το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό“.
Για το γεγονός ότι χάθηκε ένας στόχος, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι σε δύο ακόμα τελικούς φέτος: “Σε λίγες μέρες ξεκινάει το League Cup και μετά το πρωτάθλημα. Όπως σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη“.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google NewsΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ακούστηκε για Παναθηναϊκό, υπέγραψε στους Πέλικανς»
- Μανωλιουδάκης: «Αυτοί φταίνε στον Παναθηναϊκό - Το λάθος με Τετέ» (vid)
- Σερέτης: «Το μέλλον του Βιτόρια και οι μεταγραφές το καλοκαίρι» (vid)
- «Αυτό που είπατε δεν χωράει καμία συγγνώμη»: Συγκλονιστική απάντηση του Ψαραδέλλη στον Οικονόμου (vid)
- «Πονοκέφαλος» για τη Φιορεντίνα πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό