Ανδρεόπουλος για το F4: «Η ομάδα μου είναι έτοιμη, περιμένουμε να δούμε την ετοιμότητα του Πρωτοψάλτη»

Ανδρεόπουλος: «Θα πάμε στη ρεβάνς για να δείξουμε ότι είμαστε και εμείς μια δυνατή ομάδα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκoύ στο βόλεϊ ανδρών, Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε για το F4 του Κυπέλλου Ελλάδας στην επίσημη συνέντευξη τύπου της διοργάνωσης.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη Λάρισα. Από τη μεριά μας ελπίζουμε να ανταποδώσουμε μέσα από την αγωνιστικότητα μας, αλλά και το ήθος των αθλητών μας τη φιλοξενία. Η ομάδα μου είναι έτοιμη, περιμένουμε να δούμε την ετοιμότητα του Πρωτοψάλτη. Τα Final-4 είναι διαφορετικά από τα πλέι οφ και δε συγχωρούνται λάθη. Στο Κύπελλο βρίσκονται δίκαια οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ανδρέας Φράγκος είπε:

«Ευχαριστούμε το δήμο Λάρισας και τη Θεσσαλία που μας φιλοξενούν σε αυτό το τουρνουά. Όλοι οι αθλητές θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στα παιχνίδια που θα έρθουν. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και να είμαστε όλοι υγιείς».

Το πρόγραμμα του final-4 (όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3)
Παρασκευή 29 Μαρτίου
17.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
20.15: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ο.Κ.

Σάββατο 30 Μαρτίου
20.15: Τελικός

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News