Ανδρεόπουλος: «Κάναμε μεγάλο κόπο και προσπάθεια να βρεθούμε εδώ, κυνηγάμε όλους τους στόχους»
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά τη νίκη πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στους τελικούς της Volley League στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά την ήττα εντός έδρας.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Κάναμε μεγάλο κόπο και προσπάθεια να βρεθούμε εδώ. Κατακτήσαμε την πρώτη θέση, κρατήσαμε την έδρα μας.
Μας πείραξε η ήττα μέσα στο γήπεδο μας και μας πίεσε να παίξουμε όπως έπρεπε, να βγάλουμε αντίδραση και σήμερα να πάρουμε τη νίκη – πρόκριση κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ. Για εμάς είναι μία πολύ κατάσταση.
Ο Πρωτοψάλτης έχει πάθει διάστρεμα, δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει πάθει αύριο θα έχουμε τη διάγνωση.
Το ότι είμαστε σε όλους τους στόχους είναι δημοσιογραφικό. Όλα τα παιχνίδια θα κριθούν σε μία λεπτομέρεια και έτσι συμβαίνει, όλες οι μεγάλες ομάδες κυνηγάνε όλους τους στόχους, όπως εμείς».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή