Μάζης: «Ο Παναθηναϊκός έχει υψηλούς στόχους»

Μάζης: «Ο Παναθηναϊκός έχει υψηλούς στόχους»

O προπονητής του Παναθηναϊκού στο πόλο, Δημήτρης Μάζης μίλησε για την επανέναρξη της Α1 Ανδρών στις 2 Μαρτίου κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε στο #AQF24:

Για το πώς κύλησε η προετοιμασία στη μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος: «Κάναμε ένα κύκλο προετοιμασίας με αρκετές ομάδες από την Ελλάδα για να κρατηθούμε σ’ ένα ρυθμό. Μέχρι τώρα έχει πάει καλά και μεσολαβεί μιάμιση εβδομάδα για την επιστροφή στη δράση και την επανέναρξη του πρωταθλήματος με την Β’ Φάση.

Για την μεταγραφή του Νίκου Παπανικολάου που αναμένεται να βοηθήσει τους «πράσινους»: «Θεωρώ θα μας βοηθήσει αρκετά σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Είναι ένα παιδί που γνωρίζω πάρα πολύ καλά και τον μαθαίνουν όλοι».

Για την πρωτόγνωρη κατάσταση των ομάδων που επιστρέφουν στη δράση μετά από τρεις μήνες και τους στόχους του Παναθηναϊκού στην Β’ Φάση: «Μεσολάβησε μεγάλο κενό με την διακοπή. Οι ομάδες έχουν προετοιμαστεί με διαφορετικό τρόπο αλλά είναι γι’ όλους το ίδιο. Αυτό που διαφέρει ότι κάποιες ομάδες είχαν παίκτες στις Εθνικές ομάδες και κάποιες όχι. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν με τις Εθνικές ομάδες έχουν λίγο χρόνο ξεκούρασης καθώς έχουν παίξει σε δύο συνεχόμενες διοργανώσεις. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός έχει υψηλούς στόχους και θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί».

Για το αν βοήθησε το τουρνουά του ΣΕΔΥ προκειμένου οι ομάδες να βρουν αγωνιστικό ρυθμό: «Είναι ένα βήμα αλλά δεν είναι το ίδιο να παίζεις πέντε αγώνες σε δύο μέρες συν το γεγονός ότι κάποιες ομάδες δεν είχαν στη σύνθεσή τους όλους τους αθλητές».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News