Νέα μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό!

Τα λόγια είναι περιττά!

Η σεζόν στο βόλεϊ μπαίνει στην τελική ευθεία και ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρείται από το καλοκαίρι μετά την ξαφνική απόφαση του 25χρονου Επ να αποσυρθεί σπάζοντας το συμβόλαιο του.

Οι πράσινοι το πληροφορήθηκαν σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι πασαδόροι είχαν υπογράψει κι έτσι προχώρησαν στην απόκτηση του Κουβανού Ιερεθουέλο γνωρίζοντας όμως και τα θέματα τραυματισμών που κουβαλούσε μαζί του.

Ο έτερος πασαδόρος Κασαμπαλής προσαρμόστηκε και μπορεί να υποστηρίξει εξαιρετικά κάποιο ρόλο στην ομάδα, ωστόσο για λόγους «ασφαλείας» περισσότερο κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη προσθήκης κι όχι αντικατάστασης ώστε σε μια κρίσιμη θέση να πάει η ομάδα στην τελική ευθεία προς τους τίτλους με όπλα σε όλες τις θέσεις.

Ο Ανδρεόπουλος επέλεξε τον 24χρονο Καναδό, Κάμερον Κερν που αγωνιζόταν στη Σλοβενία με τη φανέλα της Κρκα και ξεκινάει φέτος την ευρωπαϊκή του καριέρα. Ο Κερν είναι 1μ.93 και θα αποτελέσει τον τρίτο πασαδόρο του Παναθηναϊκού καθώς δεν θα αντικαταστήσει κάποιον. Τόσο ο Ιερεθουέλο όσο και ο Κασαμπαλής συνεχίζουν κανονικά.

Οι πράσινοι ήθελαν έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει και το επίπεδο των προπονήσεων αλλά και στους αγώνες αν κριθεί αναγκαίο να ξεκουραστεί ο Ιερεθουέλο ο οποίος λόγω των τραυματισμών χρειάζεται ειδική διαχείριση.

Μια κίνηση που έχει στόχο την «ασφάλεια» ώστε να μην βρεθεί ξεκρέμαστος ο Παναθηναϊκός αλλά αποτελεί κι ένα στοίχημα του τριφυλλιού με έναν διψασμένο για διάκριση αθλητή που θέλει να πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Ο Κερν είναι ήδη στην Ελλάδα, ξεκίνησε προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό και είναι πιθανό σε κάποιο από τα προσεχή ματς να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News