Καραγκούνης: «Τεράστιος σύλλογος ο Παναθηναϊκός - Έχει χαράξει ήθος σ' όλα τα αθλήματα»

Καραγκούνης: «Τεράστιος σύλλογος ο Παναθηναϊκός - Έχει χαράξει ήθος σ' όλα τα αθλήματα»

Ο Γιώργος Καραγκούνης βραβεύτηκε από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στην κοπή της πίτας που διοργάνωσε και σε δηλώσεις του αποθέωσε τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και στα πλαίσια της συγκεκριμένης εκδήλωσης βραβεύτηκε κι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Γιώργος Καραγκούνης.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην γιορτή του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, για να παραλάβει το βραβείο του και να μιλήσει στους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, ο οποίος έχει… χαράξει ήθος σε όλα τα αθλήματα.

Μάλιστα ο πρώην αρχηγός των πράσινων είπε πως ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και διαθέτει ήθος σ’ όλα τα αθλήματα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και επιτυχίες, με χαρά βλέπω ότι όλοι οι αθλητές έχουν τόσο ήθος όσο έχει αυτός ο σύλλογος που πρεσβεύουν. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τέτοιους αθλητές και μετά πρωταθλητές διότι ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος και έχει χαράξει ήθος και στο ποδόσφαιρο που ήμουν εγώ αλλά και σε όλα τα αθλήματα. Εύχομαι να έχετε πολλές επιτυχίες, βλέπω η διοίκηση είναι δίπλα σας για να σας λύσει όλα τα προβλήματα και είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Εύχομαι να γίνει και το καινούριο “σπίτι” πολύ γρήγορα έτσι ώστε όλοι αθλητές και οι αθλήτριες να μπορούν να πετύχουν ακόμα περισσότερα. Αυτό που θέλω να σας πω εγώ είναι να έχετε όνειρα γιατί δεν ξέρετε που μπορείτε να φτάσετε. Όταν έχουμε όνειρα μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο. Να είστε όλοι καλά και καλή χρονιά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News