Ψάρρας: «Δεν στεναχωριόμαστε όταν χάνουμε από έναν ανώτερο αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός»

Ψάρρας: «Δεν στεναχωριόμαστε όταν χάνουμε από έναν ανώτερο αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στο apex sports:

«Οι διαφορές που είδαμε στο τέλος του 1ου και του 2ου σετ είναι οι διαφορές μιας ομάδας που είναι φτιαγμένη για τίτλους και μιας ομάδας που ακόμα δεν είναι φτιαγμένη για να παίρνει τίτλους.

Και λέω ακόμα, γιατί σύντομα θα γίνει κι αυτό. Προσπαθούσαμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Γνωρίζαμε πως θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι.

Ηταν ακριβώς όπως το υπολόγιζα. Ο Παναθηναϊκός ήρθε προετοιμασμένος 100% και μπράβο τους, συγχαρητήρια. Δεν στεναχωριόμαστε όταν χάνουμε από αντίπαλο που είναι ανώτερος.

Έπαιξε καλύτερα από εμάς. Δε μας βγήκαν τα στοιχεία που είμαστε καλά όπως το σέρβις και η ανάπτυξη και ήρθε φυσιολογικά η ήττα.

Γενικότερα ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος. Δε μπορέσαμε να αντιδράσουμε αλλά εμείς δεν είχαμε πιεστικό σέρβις και όταν είχαμε καλή υποδοχή δεν είχαμε καλή ανάπτυξη.

Αυτό το παιχνίδι εντάσσεται στην προετοιμασία αυτής της ομάδας για να γίνει μεγάλη και για να φτάσει κάποτε να διεκδικεί τίτλους.

Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στους αγώνες με τη Ναντ. Για εμάς ο αγώνας με τη Ναντ είναι πιο σημαντικός από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News