Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τον Παναθηναϊκό!

Τους έκλεισε το σπίτι ο Παναθηναϊκός, 1-3 τον Ολυμπιακό

Έναρξη στις ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, το οποίο θα αναμετρηθεί με την ολλανδική Τσβόλε.

Αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό του Μετς, με τα εισιτήρια να είναι στη διάθεση του κόσμου.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για αύριο, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 17.00, και θα μεταδοθεί από το PAO TV (Link: https://pao1908tv.gr/sports/pao-zwolle/).

Για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Παναθηναϊκού δήλωσε η Μάρετ Γκρόθες:

«Είναι το πρώτο επίσημο ματς και μάλιστα είναι ευρωπαϊκό, οπότε είμαστε ενθουσιασμένες που ξεκινάμε έτσι τη σεζόν.

Η Τσβόλε είναι μια ομάδα με ταλαντούχες αθλήτριες από την Ολλανδία. Είναι καλές στην επίθεση. Είναι σημαντικό για εμάς να παίξουμε με τη δύναμή μας, την επίθεση, το μπλοκ και την άμυνά μας. Ανυπομονώ να αγωνιστούμε ξανά για τους φιλάθλους μας».

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια αγώνων της σεζόν 2023-24 διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006113

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News