Ιστορική νίκη-εμφάνιση στην Α’ Εθνική

Ιστορική νίκη-εμφάνιση στην Α’ Εθνική

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 0-1 της ΡΕΑ στον πρώτο επίσημο αγώνα του στην Α’ Εθνική Κατηγορία στο γήπεδο της Σοχώρας του Ρεθύμνου. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε η Ντόμοντ.

Οι «πράσινες» ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο, εξασφαλίζοντας το τρίποντο στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος παρουσία περισσότερων από 200 «πράσινων» φιλάθλων.

Το «τριφύλλι» είχε κάποιες καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και απείλησε την εστία των γηπεδούχων, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ με το πρώτο μισό να λήγει 0-0.

Με την επιστροφή ο ΠΑΟ είχε μια καλή ευκαιρία στο 49’ με την Κοκοτσάκη που βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ύστερα από υπόδειξη οφσάιντ.

Στο 74’ όμως, ήρθε το πολυπόθητο γκολ για τον Παναθηναϊκό από την Τσέλσι Ντόμοντ που με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ στο Ρέθυμνο.

Ρ.Ε.Α. (Ν. Κυριακόπουλος – Α. Πλατής): Κοτσάκι, Βορριά, Σολίς, Παντερή (81’ Γκάτσου), Κελαϊδή (74’ Τσικουδάκη), Εράσο, Μαρκουτσά, Μπράμε, Ματέους, Δαφέρμου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Χαραλαμπίδης): Δημητροπούλου, Νεφρού, Δημητρίου (54’ Τσιρούλη), Κακαμπούκη, Σιδηρά, Κατωπόδη (82’ Σιαφαρίκα), Μάια, Ρόγκαν, Κανέλλου (54’ Ντόμοντ), Νταρζάνου, Κοκοτσάκη (82’ Λόγου).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News