Σύλλογος μεγάλος! Γιορτάζει τους 1700 τίτλους ο Παναθηναϊκός!

Σύλλογος μεγάλος! Γιορτάζει τους 1700 τίτλους ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γιορτάζει τον 1700ο τίτλο της ιστορίας του που ήρθε από την ομάδα Αγοριών Κ17 που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ σε ένα συγκλονιστικό τελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

Μια σημαδιακή κούπα σήκωσαν απόψε στη Νέα Ερυθραία οι «πράσινοι» καθώς η ομάδα βόλεϊ Αγοριών Κ17 κατάφερε και λύγισε την ΑΕΚ με 3-2 σετ (25-27, 13-25, 25-14, 25-21, 15-11) σε έναν σπουδαίο τελικό.

Οι «τριφυλλοφόροι» του Δημήτρη Μαρκάκη είχαν την καρδιά και την ψυχή του πρωταθλητή και κατάφεραν και γύρισαν το ματς ακόμα και όταν βρέθηκαν πίσω με 0-2 στα σετ και με 6-8 στο τάι μπρέικ.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού που έγραψε ιστορία και έφερε τον 1700ο τίτλο στην ιστορία του Συλλόγου είναι η εξής:

Παναθηναϊκός: Σπύρος Σερεμέτης,Γιώργος Αρμάος, Άρης Μπόζος, Αινείας Βελεγρίνος, Φώτης Κωτσάκης, Κώστας Τραπεζουντίδης, Νίκος Κορδαλής ,Ορφέας Τσέρμα, Χάρης Τσολάκης, Παναγιώτης Σερεμέτης, Γιώργος Καψής, Βαγγέλης Μαρκάκης, Νίκος Αρώνης και Σταμάτης Αυτζιόγλου.

Προπονητής : Δημήτρης Μαρκάκης, Βοηθός προπονητή: Ηρακλής Μαρδίτσας, έφορος :Πέτρος Σερεμέτης και φυσικοθεραπευτής: Γιώργος Ιωαννίδης.

MVP του τελικού αναδείχτηκε ο αθλητής του ΠΑΟ Φώτης Κωτσάκης.

Στον αγώνα για την Τρίτη θέση:Νέοι Βύρωνος-Πανερυθραϊκός 3-2 (25-23, 20-25, 25-20, 13-25, 17-15).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News