«Έκλεισε» Καρκάσες ο Παναθηναϊκός!

«Έκλεισε» Καρκάσες ο Παναθηναϊκός!

Μετά την μεταγραφή-βόμβα της Αμερικανίδας διαγώνιας Άτκινσον, ο πρωταθλητής Ελλάδος έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Κουβανή ακραία, Κένια Καρκάσες που έρχεται από εκπληκτική σεζόν στην Ιταλία με τη Νοβάρα. Δίδυμο φωτιά στην επίθεση για το τριφύλλι.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη φορά άνοιξε ακόμα παραπάνω την όρεξη στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν.

Μετά την μεταγραφή της Αμερικανίδας διαγώνιας Άτκινσον, ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί με την ακραία Κουβανή, Κένια Καρκάσες.

Αν και 39 ετών, η Κουβανή αθλήτρια προέρχεται από γεμάτη σεζόν με την ιταλική Νοβάρα τόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα όσο και στο Champions League.

Έχοντας γεμάτο βιογραφικό και αρκετές διακρίσεις ως προς τις επιθετικές της ικανότητες, η Κουβανή αποτελεί ένα ισχυρό επιθετικό… όπλο στα χέρια του Γιάννη Καλμαζίδη.

Η ίδια, μάλιστα, τη σεζόν που πέρασε δημιούργησε πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες με το season highlight της να αποτελούν οι 24 πόντοι στη φάση των «8» του Champions League απέναντι στην γερμανική Στουτγκάρδη σε ματς όπου αναδείχθηκε MVP.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News