Στον τελικό ο Παναθηναϊκός, έτοιμος για την κούπα!
Ο Παναθηναϊκός «γλέντησε» ξανά εκτός έδρας την ΑΕΚ (1-3 σετ), προκρίθηκε στον τελικό και πάει για κούπα κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του στην Α1 βόλεϊ γυναικών, καθώς σήμερα επικράτησε μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια της ΑΕΚ με 3-1 σετ (19-25, 25-23, 22-25, 22-25), στον τρίτο και καθοριστικό ημιτελικό των πλέι-οφ, και προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Η σειρά ολοκληρώθηκε όπως ξεκίνησε, δηλαδή με ακόμη ένα break, με τις «πράσινες» να ξεπερνούν την απώλεια στις λεπτομέρειες του δεύτερου σετ και να κάνουν την ανατροπή στο -καθοριστικό, όπως αποδείχθηκε- τρίτο σετ, όπου μετέτρεψαν το 16-13 σε 18-23.
Στους τελικούς του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει όπως και πέρυσι τον Ολυμπιακό, όμως αυτή τη φορά θα είναι το «τριφύλλι» αυτό που θα έχει πλεονέκτημα έδρας, καθώς τερμάτισε τρίτο στην κανονική περίοδο, ενώ οι «ερυθρόλευκες» ήταν τέταρτες.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Η απάντηση στη δήλωση Αγγελόπουλων για τα Final 4
- Λιόλιος: «Ο τελικός της Ευρωλίγκα θα είναι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» (vid)
- «Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Ντομένικο Τεντέσκο»
- Γάτας: «Πολλά από αυτά που είπε ο Μπενίτεθ προκάλεσαν ένα μούδιασμα στον Παναθηναϊκό»
- «Σενάριο πώλησης Καλάμπρια μόνο... αλά Μαξίμοβιτς» (vid)