Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!
H K15 του Παναθηναϊκού έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στους Τράχωνες.
Ισόπαλο (1-1) έληξε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στους Τράχωνες για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ15 της Super League.
Οι Πράσινοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και έχασαν μια σπουδαία ευκαιρία στο ξεκίνημα του ματς με τον Σουχλάκη.
Η αναμέτρηση έγινε πιο ισορροπημένη στη συνέχεια και το ημίχρονο έληξε στο 0-0.
Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε στο 50′ ένα λάθος των παικτών του Τριφυλλιού ανοίγοντας το σκορ (0-1).
Η ομάδα του Βασίλη Παπαδάκη όμως, πήρε τον έλεγχο στη συνέχεια, πίεσε τον αντίπαλο, είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Λόμπα, ο οποίος τελικά ισοφάρισε αμέσως μετά με πολύ ωραίο σουτ για το τελικό 1-1.
Οι Πράσινοι μάλιστα είχαν ευκαιρίες για την ολική ανατροπή, ενώ και ο Ολυμπιακός απείλησε στο φινάλε, όμως ο Τσόμος έσωσε πάνω στη γραμμή.
Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και κρατάει την τύχη στα χέρια του για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, όπου θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής.
Απομένει μια αγωνιστική για το φινάλε και οι Πράσινοι έχουν να αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας.
Παναθηναϊκός: Σπυρόπουλος, Βύντρα, Γαζής (70′ Κατσιούλας), Δημακόπουλος (75′ Τσόμος), Χατζηκωνσταντίνου, Θεοχάρης, Ρεμούνδος (65′ Τσάντζαλος), Λόμπας, Σουχλάκης, Γκρεμούτης (41′ Δήμου), Ιωάννου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Η απάντηση στη δήλωση Αγγελόπουλων για τα Final 4
- Λιόλιος: «Ο τελικός της Ευρωλίγκα θα είναι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» (vid)
- «Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Ντομένικο Τεντέσκο»
- Γάτας: «Πολλά από αυτά που είπε ο Μπενίτεθ προκάλεσαν ένα μούδιασμα στον Παναθηναϊκό»
- «Σενάριο πώλησης Καλάμπρια μόνο... αλά Μαξίμοβιτς» (vid)