Στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός!

Οι νεάνιδες του Παναθηναϊκού επικράτησαν του Ανδρογέα με 58-50 στα «Δύο Αοράκια» και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινες» κατάφεραν και γύρισαν το ματς στην τελευταία περίοδο και πέτυχαν μια… ψυχωμένη νίκη κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Αύριο (22/4) στις 17:00 ο ημιτελικός κόντρα στον Παναθλητικό.

Tα δεκάλεπτα: 14-19, 26-30, 39-42, 58-50

Παναθηναϊκός (Ζιάκας): Κατσούλη 8, Ζιάκα 10, Γιαννακοπούλου 4, Παναγιωτοπούλου, Μπάτσιου 8, Γρηγοράκη, Παλάσκα 25, Μπαμπανίκα, Σπέντζου 3(1), Δεληστάθη, Υφαντοπούλου

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Ανδρογέας (Σηφομιχελάκης): Καζάκη 5(1), Γαλανάκη 11(1), Γιαπιτζόγλου 19(3), Τζανετή 7(1). Χαλεπτάκη, Μηλιαρά 8(1), Τσαγκαράκη, Βαρδαβά

Ανδρέας Ζιάκας (Προπονητής Παναθηναϊκού): «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε για την υπερηφάνεια της. Εμείς αργήσαμε να μπούμε στο κλίμα, ωστόσο καταφέραμε και προκριθήκαμε στην τετράδα που ήταν ο στόχος μας. Εχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας για να μπούμε στα μετάλλια. Η τετράδα είναι πολύ δυνατή και όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Η δική μας η ομάδα μπαίνει με ένα μικρότερο αβαντάζ λόγω τραυματισμών».

Αγγελική Ζιάκα (Αθλήτρια Παναθηναϊκού): «Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε όμως πήραμε το αποτέλεσμα.  Συγχαρητήρια στον Ανδρογέα. Πάμε πλέον στην τετράδα για να δώσουμε το 100% και να διεκδικήσουμε μια θέση στα μετάλλια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr