Παναθηναϊκός: Άνετη νίκη στο ντεμπούτο της Χριστινάκη
Σβηστά ο Παναθηναϊκός, δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Παναθλητικό και επικράτησε με 76-43 στο κλειστό «Π.Γιαννακόπουλος», στο ντεμπούτο της Ελεάννας Χριστινάκη με το «τριφύλλι».
Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη πέρα από την πρώτη περίοδο, δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στο παιχνίδι, φτάνοντας εύκολα στη νίκη, στρέφοντας πλέον το βλέμμα της στην αναμέτρηση της Πέμπτης (12/1) κόντρα στην Ελιτζούρ Χολόν, όπου καλείται να ανατρέψει το -7 (60-67) του πρώτου αγώνα.
Πρωταγωνίστριες για το «τριφύλλι» ήταν οι Τσάτσιτι Ριντ (17 π.), Αρίκα Κάρτερ (13 π.), Έμιλυ Πότερ (12 π.), Πηνελόπη Παυλοπούλου (10 π.), που είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με την Χριστινάκη στο ντεμπούτο της να έχει 4 πόντους και 3 ριμπάουντ.
Από την πλευρά του Παναθλητικού, πρώτη σκόρερ ήταν η Φωτεινή Σύρπα με 11 πόντους, με την Άντζελα Τόμπκινς να προσθέτει άλλους 9.
Τα δεκάλεπτα: 20-12, 37-29, 55-38, 76-43.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Φαλ... σκιάχτρο στη ρακέτα - Ο επόμενος για το 5 - Τι μπορεί να δώσει ο Λάιλς»
- Παναθηναϊκός: Πώς έφτασε στο οριστικό deal για τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός, μπάτζετ: Τα χρήματα που έχει ξοδέψει ήδη για μεταγρφαφές
- Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρία για Πελίστρι - Η Ομοσπονδία ακύρωσε την πτήση τσάρτερ!
- «Προφορική δέσμευση Παναθηναϊκού-Μπόνγκα, τι περιμένει ο παίκτης»