Εκτός ο Μπιλάλ, χάνει την πρεμιέρα!

Παναθηναϊκός: Η ταλεντάρα που «βλέπει» προετοιμασία

Χωρίς τον Μπιλάλ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στη Super League 2 ο Παναθηναϊκός Β τη Δευτέρα με τον Απόλλωνα Λάρισας στην Καισαριανή.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας (07/11, 14:45) στο δημοτικό στάδιο Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τον Α’ όμιλο της Betsson Super League 2.

Στην αποστολή της ομάδας δεν θα βρίσκεται ο Μπιλάλ ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τρααυμτισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Εκτός θα είναι και οι Αγκοστίνιο, Φουρτάδο και Ματσαδές οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β για το αυριανό ματς της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος.

Αυτοί είναι οι: Χριστογεώργος, Μαργκόνο, Σουρδής, Τουρκοχωρίτης, Ανδρικόπουλος, Σιδεράς, Αντωνίου, Ρόμπι, Μαρτίνης, Δημητριαδής, Εμπό, Βουτσάς, Ηλιάδης, Σερπέζης, Κωστόπουλος, Καραμπάς, Αθανασακόπουλος, Καρβούνης, Κρυπαράκος, Ταβάρες, Σαρδέλης, Αλμπάνης, Τερεζίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News