Στο ματς του Παναθηναϊκού ο Μιζράχι!
Ένας καλός φίλος της οικογένειας των Γιαννακόπουλων θα παρακολουθήσει το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι.
Ο ηγέτης της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι θα δώσει το παρόν στην αναμέτρηση του Τριφυλλιού κόντρα στους Ισραηλινούς για το Challenge Cup.
Πρόκειται, ως γνωστόν, για έναν πολύ καλό φίλο του Παύλου, του Θανάση και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Γι αυτό, και η Μακάμπι τιμά τη μνήμη του κάθε χρόνο δια της παρουσίας της, ενώ πρόσφατα, προσκάλεσε σε αγώνα της μπασκετικής ομάδας τον Παρθενόπουλο.
Οι Ισραηλινοί υπολογίζουν πως θα βρεθούν περισσότεροι από 2.000 φίλαθλοι της Μακάμπι στο Hadar Yosef National Sports Center και καλούν τον κόσμο να δείξει τη… δύναμη του!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Ναν δεν μπορούσε να αναπνεύσει»: Γι΄αυτό δεν έπαιξε με Παρί, τι ισχύει με Ολυμπιακό
- Παπαθεοδώρου: «Κάτι έχει πάει λάθος με την εμπιστοσύνη σε Τολιόπουλο - Δεν θα απέκλεια να είναι εκτός 12άδας»
- Παναθηναϊκός: Κρίσιμη μέρα για Λεσόρ, ο λόγος και η ενημέρωση που θα υπάρξει
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Πονοκέφαλος στα δεξιά και... αναγκαστική έκπληξη
- Μήνυμα ενότητας Γιαννακόπουλου προς Αταμάν ενόψει... τελικής ευθείας