Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Αρτσέτου
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Μαρία Αρτσέτου, για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.
Το γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Α1 Κατηγορία μετά από χρόνια και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.
Η Μαρία Αρτσέτου θα είναι για πέμπτη χρονιά στον Παναθηναϊκό και είχε ενεργή συμμετοχή στις τρεις ανόδους που πέτυχε η ομάδα τα τέσσερα τελευταία χρόνια.
Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Μαρία Αρτσέτου τόνισε «Για μένα η ανανέωση ήταν δεδομένη, ο Παναθηναϊκός έχει γίνει πλέον η οικογένεια μου. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο που θέσαμε πριν από 4 χρόνια, την άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία. Επόμενος στόχος μας το φετινό πρωτάθλημα».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού αν φύγει ο Αταμάν - Οι αποδόσεις
- Αποκάλυψη Γάτα για Λεωφόρο: Το δίμηνο-κλειδί πριν από τον Βοτανικό
- Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Τεττέη - Η αποστολή με ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Η λίστα, ο Λέτο και οι αποφάσεις μετά τον Μπενίτεθ
- «Ο Αλαφούζος έχει μιλήσει με Ρεμπρόφ, Τεντέσκο, Γκαγιάρδο»