Τέλος ο Σελετόπουλος από τον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έλυσε τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Σελετόπουλο και τον ευχαρίστησε θερμά για τη συνεισφορά του στο τμήμα τόσο τα δύο τελευταία χρόνια όσο και διαχρονικά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η συμβολή του στην επιστροφή του τμήματος στην Α1 ήταν κομβικής σημασίας και αποτελούσε πρότυπο για τους αθλητές και μια σεβαστή προσωπικότητα στον πάγκο της ομάδας.
Ο Δημήτρης Σελετόπουλος θα παραμένει πάντα σημαία του Συλλόγου στην υδατοσφαίριση και θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην παναθηναϊκή ιστορία.
Πρόκειται για μια «πράσινη» προσωπικότητα που έχει υπηρετήσει το τμήμα ως κολυμβητής, ως πολίστας, ως προπονητής, ως τιμ μάνατζερ, ως τεχνικός σύμβουλος και φυσικά ως ένας «αιώνια πιστός» φίλαθλος του «τριφυλλιού».
Δημήτρη Σελετόπουλε σε ευχαριστούμε, εις το επανιδείν…
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θέλει τον Ταβερνιέ στον Παναθηναϊκό ο Μπενίτεθ»
- «Καυτό» όνομα ο Άρμονι Μπρουκς – «Στο κάδρο και ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός, Αντίνο: Το σημείο που καθυστερεί τις υπογραφές - Πιθανό έξτρα κέρδος 1-1,5 εκατ.
- Παναθηναϊκός: Τα «αόρατα εκατομμύρια» στην υπόθεση Αντίνο
- Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού «ψηλώνει» και παίρνει πιο καθαρή μορφή!