Ακόμη μια νίκη για τον Παναθηναϊκό

Ακόμη μια νίκη για τον Παναθηναϊκό

Ακόμη μια νίκη για τον Παναθηναϊκό…

Σημαντική νίκη κατάφερε να πάρει το τμήμα μπάκσετ γυναικών του Παναθηναϊκού στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» καθώς επικράτησε του ΕΦΑΟΖ με 60-52.

Oι «πράσινες» έπαιξαν με σοβαρότητα απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς και το συγκρότημα του Γιώργου Καντζιλιέρη συνέχισε αήττητο την πορεία του προς την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Στην πρώτη περίοδο ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά και παρά την αντίσταση που προέβαλε ο ΕΦΑΟΖ κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι και πήραν προβάδισμα με 19-15.

Στη δεύτερη περίοδο οι «κυανέρυθρες» πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση και ο ΠΑΟ κατόρθωσε να πάρει το κεφάλι στο σκορ στη λήξη του ημιχρόνου με 37-34.

Η τρίτη περίοδος ήταν επίσης συναρπαστική και οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ με τις «πράσινες» να έχουν ελαφρύ προβάδισμα με 49-44.

Σε ότι αφορά την τέταρτη περίοδο το «τριφύλλι» κατόρθωσε να πάρει την πολυπόθητη νίκη στα τελευταία λεπτά με ψύχραιμες επιλογές σε άμυνα και επίθεση και επιβλήθηκαν με 60-52.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα που παρακολούθησαν περίπου 500 φίλοι του ΠΑΟ ήταν τα εξής:19-15,37-34,49-44,60-52
Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης) Ακρίβου, Μούλη 15, Βασιλάκη, Κοίλια Ν., Καλαμπάκου 13, Ευαγγελάτου 3 (1), Αρβανίτη 3, Σλούκα 17 (4), Μούτσα 1, Μαυράκη, Εζέτζα 8 και Σιγάλα.

ΕΦΑΟΖ : Καραβέλη 9, Σατρατζέμη 2, Κύριου, Βαμβακά 9, Λιναρά 15(2), Ζούρνη 10, Κέσσε 7, Βυζεντίνη, Κουρουβάνη, Δελή, Μπαλαμπάνη και Χόνι.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Νικολέτα Κοίλια τόνισε «Παλέψαμε το παιχνίδι από την αρχή κόντρα σε μία δυνατή ομάδα που είχε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Ξεκινήσαμε λίγο νωθρά το παιχνίδι μας αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και πήραμε μια ακόμα πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε για την άνοδο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News