Με Ιερώνυμο ο αγιασμός του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι καλεσμένος στον αγιασμό του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.
Η ενημέρωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφέρει:
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος προσκαλεί όλους τους αθλητές, το διοικητικό προσωπικό και τους φιλάθλους του στον Αγιασμό εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, ο οποίος θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου στις 18:00, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Πρόκειται για μία ιστορικής σημασίας κίνηση στον «ιερό» χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και όλων των τμημάτων του Συλλόγου με τις Ακαδημίες τους.
Μαζί μας θα βρίσκεται και σύσσωμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο προπονητής, οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο, το διοικητικό προσωπικό και οι Ακαδημίες της.
Η είσοδος για το κοινό και τους γονείς θα γίνει από τις θύρες 2 και 5 ενώ θα είναι ανοιχτή και η ιστορική Θύρα 13.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΠροσκεκλημένος στον Αγιασμό είναι και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ξεκινάει τη νέα χρονιά ενωμένος σαν «γροθιά», με στόχο την Αναγέννησή του, ώστε να γίνει ξανά: «Πρωταθλητής σ’ όλα τα σπορ παντοτινός»!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – Γκρασχόπερς 3-0
- Παναθηναϊκός – Γκρασχόπερς 3-0: Τα γκολ και τα highlights
- Παναθηναϊκός: Και τώρα πρόβα τζενεράλε - Ημέρα, ώρα και αντίπαλος
- Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακή προσέλευση στη Λεωφόρο με Γκρασχόπερς
- Αντίπαλος Παναθηναϊκού: Βαριά... τριάρα για την Πάκσι