Χάλκινος ο Λέων στη Μαδρίτη!
Το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 130 κιλών κατέκτησε ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού Α.Ο., Νίκος Λέων στο Grand Prix Πάλης της Μαδρίτης.
Ο παλαιστής του Τριφυλλιού αν και ηττήθηκε από τον Ιάπωνα Sokoda με 2-1 κέρδισε τον Ισπανό και τον Πορτορικάνο αθλητή και βγήκε τρίτος.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού Λια Νικολάου δήλωσε: “Με επιτυχία στέφθηκε το Grand Prix που συμμετείχαμε αφού στις λεπτομέρειες χάθηκε το ματς με τον Ιάπωνα. Τα στυλ και των δύο αθλητών δεν διέφεραν και ήταν ένα κλειστό ματς.
Αφιερώνουμε το μετάλλιο αυτό στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που μας στηρίζουν και μπορούμε και φέρνουμε διεθνή μετάλλια στην χώρα. Ειδικότερα να ευχαριστήσουμε τον κ. Καπρο για την στήριξη του και αυτούς που είναι δίπλα μας τόσο καιρό!”
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»