Λόλα να ένα μήλο, 1+1=2, τόσο απλό είναι!

Λόλα να ένα μήλο, 1+1=2, τόσο απλό είναι!

Μεγαλωμένοι και εθισμένοι στα ψέματα, κλέφτες αποτελεσμάτων και καταστατικών άλλων ομάδων έρχονται να μας διαψεύσουν τα γεγονότα… Δε γίνεται ρε παιδιά! “Ό,τι γράφει δεν ξεγράφει” λέει ο σοφός λαός.

Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Χρειάζονται στοιχειώδης γνώσεις και απλή αριθμητική για να βγάλετε το πραγματικό αποτέλεσμα.

Μία υπάλληλος του Πειραιά αμφισβήτησε τον ύμνο του Παναθηναϊκού και δήλωσε:

«Ο καθένας μπορεί να τραγουδά ό,τι θέλει. Είναι δικαίωμα του καθενός σε μία ελεύθερη χώρα να λέει ό,τι θέλει. Αν αυτούς δεν τους ενοχλεί να τραγουδάνε ψέματα, εμένα μου περισσεύει. Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ είναι πάντως ο Ολυμπιακός… Μπορούμε να πούμε ότι μακράν του Ολυμπιακού ακολουθεί δεύτερος ο Παναθηναϊκός».

Πρόσφατα δημοσιεύτηκε το βιβλίο “Και χιλιάδες τίτλοι”, που είναι προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και όχι αμπελοσοφίες υπαλλήλων μιας ομάδας. Ανοίξτε τα ματάκια σας και μάθετε κάποια πράγματα. Το να γνωρίζεις την ιστορία τη δική σου και των αντιπάλων σου είναι “Must”, που λένε και στο χωριό μου την Αθήνα.

Εκεί στον Πειραιά σε όποιο έτος και να περάσουμε τα χούγια δεν θα σας φύγουν… Είστε πρώτοι στα ψέματα, γιατί αγωνιστικά είστε τρίτοι! Πρώτος ο Παναθηναϊκός, 2ος ο Πανελλήνιος και 3ος ο Ολυμπιακός. Το άθροισμα θα έπρεπε να το ‘χετε μάθει από το δημοτικό.

«Το βιβλίο και χιλιάδες τίτλοι που εκδόθηκε πριν λίγες εβδομάδες έχει αποτυπώσει πλήρως την ιστορία των συλλόγων που κατατάσσει τον Παναθηναϊκό ως τον πλέον πολυνίκη σύλλογο στη χώρα με 1491 τίτλους στα 109 χρόνια ιστορίας του με δεύτερο τον Πανελλήνιο και τρίτο τον Ολυμπιακό. Οτιδήποτε άλλο είναι περιττό», είναι η θέση του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News