Η ανακοίνωση-απάντηση του Παναθηναϊκού
[ads]
Σε ανακοίνωση προχώρησε ο Ερασιτέχνης ΠAO, σχετικά με την απόφαση των παικτών της ομάδας πόλο να απέχουν από τις προπονήσεις, λόγω οικονομικών οφειλών.
Στο ότι ο σύλλογος αναγνωρίζει το πρόβλημα στάθηκε ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως οι προσπάθειες εξυγίανσης του συλλόγου έχουν προκαλέσει οικονομικά προβλήματα που δημιουργούν θέμα στις πληρωμές των παικτών, ενώ στην συνέχεια επισημαίνουν ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανατραπεί η κατάσταση.
[ads2]
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Τα οικονομικά προβλήματα που ανατρέχουν στο παρελθόν και η προσπάθειά μας να εξυγιάνουμε τον Σύλλογο ως προς τις φορολογικές και ασφαλιστικές του υποχρεώσεις, μας εξαναγκάζουν να απόσχουμε για μικρό χρονικό διάστημα από οφειλές προς τους αθλητές του πόλο.
Λυπούμεθα για αυτό και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να το ανατρέψουμε.
Πρώτα εξυγίανση, μετά πρωταθλητισμός. Υπάρχει σχέδιο, το ακολουθούμε και σύντομα θα προβούμε σε ανακοινώσεις».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τρελάθηκε με το ΟΑΚΑ ο Οικονομόπουλος, τι είπε σε Γιαννακόπουλο!
- Απάντησε ο Παυλόπουλος σε Οικονόμου για το «τέταρτο αστεράκι ραμμένο»
- Κάουκι: «Ομπράντοβιτς, το μεγάλο όνειρο του Παναθηναϊκού»
- Παναθηναϊκός: «Κύκλωσε» παίκτη από Ευρωλίγκα - Η πραγματική απόσταση από deal
- Φίλοι της Φενέρ αλλάζουν στάση για Γιαννακόπουλο μετά το Final Four!