Eπιστροφή Βόμβα!

Ο Πέτρος Πρέκας επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στη Λεωφόρο και βάζει μπροστά τη διαδικασία… επανεκκίνησης του Παναθηναικού με στόχο τη δημιουργία μιας νέας, ανταγωνιστικής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Ερασιτέχνη και ο Πρέκας είχαν συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας και η ταύτιση απόψεων που υπήρχαν από την προηγούμενη συνεργασία των δύο πλευρών επιβεβαιώθηκε ξανά. Υπενθυμίζουμε ότι ο Πρέκας διετέλεσε head coach του Παναθηναικού μέχρι τον Γενάρη, όταν και παραιτήθηκε για λόγους υγείας.

[ads2]

Το πέρασμά του κρίθηκε εξόχως πετυχημένο δεδομένου ότι ο Παναθηναικός έφτασε να παίζει με μειονέκτημα έδρας και στο… καλάθι το πρωτάθλημα απέναντι στο πανίσχυρο τότε Ελληνικό και όπως φαίνεται θα κληθεί να δημιουργήσει μια ομάδα, σχεδόν από το σημείο μηδέν.

Με νέο ρόστερ, νέες ξένες και πολλές αλλαγές στο δυναμικό συνολικά, με στόχο μια καινούργια ομάδα που θα μπορεί να είναι ανταγωνιστική είτε τώρα, είτε σε βάθος χρόνου.

Αμέσως μετά την επικύρωση της συμφωνίας με τον Πρέκα, οι διοικούντες και ο προπονητής θα πιάσουν δουλειά για τον σχεδιασμό της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News