Σπόντα από Καραπαπά: «Οι αντίπαλοι μας έχουν 1.5 φορ, εμείς έχουμε τρεις!»
Ο Κώστας Καραπαπάς έριξε μπηχτή για τον αριθμό των σέντερ φορ που διαθέτουν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.
Πυρά κατά του Big 4 έριξε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς αναφορικά με τον αριθμό των επιθετικών που διαθέτουν οι υπόλοιποι στο ρόστερ τους.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Οι αντίπαλοι μας στην Ελλάδα έχουν 1,5 στράικερ. Εμείς έχουμε τον Ελ Κααμπί, τον Ταρέμι, τον Γιάρεμτσουκ και τον Κλέιτον. Τέσσερις.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΣίγουρα δεν θα είναι και τέσσερις εδώ. Γιατί αποκλείεται να δεχτούν ποδοσφαιριστές σαν τον Ταρέμι, τον Γιάρεμτσουκ και τον Κλέιτον να έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής.
Ελπίζω να το καταλαβαίνετε αυτό. Είναι ποδοσφαιρικό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχουμε μια ομάδα πολύ γεμάτη. Πολύ πιο γεμάτη από άλλες ομάδες».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ