Εκκένωση στη Λεωφόρο
Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την σειρά της Α1 Γυναικών διεκόπη προσωρινά 5.33” πριν από το φινάλε λόγω υβριστικών συνθημάτων. Να αδειάσει το γήπεδο ζήτησαν οι διαιτητές και ο αστυνομικός διευθυντής.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό, αλλά στο 34:27 της αναμέτρησης το ματς διεκόπη. Ο διαιτητής Σπύρος Γκόντας προειδοποίησε για υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε, ενώ η γενική γραμματέας των φιλοξενούμενων,Χριστίνα Τσιλιγγίρη ζητούσε από τους ρέφερι την διακοπή του αγώνα λόγω των υβριστικών συνθημάτων.
[ads2]
Οταν τελικά ο Σπύρος Γκόντας διέκοψε την αναμέτρηση, οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν σωρεία αντικειμένων στο παρκέ του «Π. Γιαννακόπουλος».
Οι διαιτητές και ο αστυνομικός διευθυντής στη συνέχεια έδωσαν εντολή να εκκενωθεί το γήπεδο, ώστε το παιχνίδι να συνεχιστεί και λίγο αργότερα έγινε η σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του «Π. Γιαννακόπουλος».
sdna.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το σχόλιο Αλαφούζου στην ανάρτηση Δημητριάδη για τον Μαρινάκη
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που μπορεί να τρέξει πριν τις τελικές αποφάσεις
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ ίσως φέρει μαζί του τον Γιόργκενσεν
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ψηλά στη λίστα τερματοφύλακας-θηρίο!
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: «Μύλος» με Νταβιτασβίλι!