Επίσημο: Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού με Φενέρμπαχτσε

Παναθηναϊκός: Τα κέρδη της μεγάλης νίκης

Μία πολύ δύσκολη αποστολή έχει σήμερα ο Παναθηναϊκός καθώς αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και πρώτη Φενέρ στη Τουρκία (18/11, 19:45).

Οι Πράσινοι γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης ενώ θα παραταχθούν πλήρεις στην Κωνσταντινούπολη και θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν την εμφάνιση με την Μπασκόνια και να αποδείξουν ότι κάνουν βήματα μπροστά.

Απέναντι τους  θα βρουν την μέχρι στιγμής κορυφαία ομάδα της σεζόν, Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ, μοιάζει παρά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ να έχει ήδη βρει την ισορροπία της, και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 6-1.
Η Φενέρ έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση (83.4 πόντοι ανα ματς) και την κορυφαία άμυνα (73.1 πόντοι ανά ματς), αποδεικνύοντας πως πρόκειται για μια ομάδα που μπορεί να προσαρμοστεί στις καταστάσεις και να εκμεταλλευτεί και τις δύο πλευρές του παρκέ.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη βρίσκεται αρκετά χαμηλά και επιθετικά και αμυντικά, επομένως θα χρειαστεί να κάνει μια υπέρβαση για να διεκδικήσει τη νίκη.

Ενδιαφέρον αναμένεται το ματς απ μεταξύ Γιώργου Παπαγιάννη και Τζόναθαν Μότλεϊ. Ο Έλληνας σέντερ απέναντι στην Μπασκόνια έκανε την καλύτερή του εμφάνιση (11π., 11 ρ.) και έδειξε να επιστρέφει, ενώ ο Αμερικανός διανύει μέχρι στιγμής φοβερή σεζόν και είναι η «αιχμή του δόρατος» στην επίθεση της Φενέρμπαχτσε.

Δείτε την δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Π. Καλαϊτζάκης, Μποχωρίδης, Παπαγιάννης, Λι, Πονίτκα, Μπέικον, Γ. Καλαϊτζάκης, Γκριγκόνις, Γκουντάιτις, Ουόλτερς, Μαντζούκας, Ουίλιαμς

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News