Επίσημο: Αυτά είναι τα φιλικά που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στη Κύπρο

Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές... πιο κοντά στο πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός σε 8 μέρες αναχωρεί για την Κύπρο, όπου θα παραμείνει για 10 μέρες και εκεί θα κάνει μια μίνι προετοιμασία λόγω και της διακοπής για το Μουντιάλ.

Εκεί το τριφύλλι αναμένεται να δώσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις. Η πρώτη αναμένεται για γίνει την 1 Δεκεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Μπερ Σεβά, η δεύτερη στις 4 κόντρα στην Πάφο και στις 7 τη Σαλαμίνα.

Για να οριστικοποιηθούν και να ανακοινωθούν από το τριφύλλι αναμένονται οι υπογραφές.

Παναθηναϊκός: Σε ξενοδοχείο… παλάτι στην Κύπρο! (pic)

Στο ξενοδοχείο, και στο Δημοτικό Στάδιο, βρέθηκαν σήμερα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για να επιθεωρήσουν τους χώρους που θα φιλοξενηθεί η ομάδα.

Οι πρωτοπόροι του Ελληνικού πρωταθλήματος θα επισκεφθούν την Πέγεια, όπου θα έχουν μια μίνι προετοιμασία, εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Η παρουσία του Ιβάν Γιοβανοβιτς και των παικτών του, μετά από πρωτοβουλία της φίλαθλου εταιρείας , αναμένεται, να προσελκύσει αρκετούς φίλους των “πράσινων” στην Κύπρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News