Επαφή με Κορμπ - Προτάθηκε ο «αλμυρός» Κορσιά

Επαφή με Κορμπ - Προτάθηκε ο «αλμυρός» Κορσιά

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην αγορά για τον κατάλληλο παίκτη που θα καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Τσάβι Ρόκα να περνάει από… κόσκινο τις επιλογές του.

Όπως αποκάλυψε το newspao.gr, ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει την περίπτωση του 28χρονου Γιούλιαν Κορμπ. Ο Γερμανός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από το Ανόβερο έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας, ενώ φέτος είχε μία γεμάτη χρονιά με 27 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ.

Ο έμπειρος ακραίος μπακ έχει αγωνιστεί και στην Γκλάντμπαχ και υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του από ομάδες της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Ανάμεσα στον παίκτη και την πλευρά του Παναθηναϊκού έχουν γίνει ήδη επαφές, ωστόσο -όπως τονίστηκε από την πρώτη στιγμή- στη λίστα υπάρχουν κι άλλες «καλές» περιπτώσεις.

Προτάθηκε ο «αλμυρός» Κορσιά

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ο Σεμπάστιαν Κορσιά της Σεβίλλης, ο οποίος αγωνίζεται κι αυτός ως δεξί μπακ.

Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την ισπανική ομάδα και ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί. Ωστόσο πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς:

1. Το συμβόλαιό του είναι αρκετά μεγάλο και θα πρέπει ένα μέρος του να το καλύψει η Σεβίλλη και
2. Ο παίκτης θα ήθελε να συνεχίσει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο… top πρωτάθλημα.

O Κορσία τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στην Εσπανιόλ, έχοντας συνλικα 7 συμμετοχές (4 στο Γιουρόπα Λιγκ – 3 στο πρωτάθλημα).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News