Επαφές για "μπαμ" με Φαν Λα Πάρα ο Παναθηναϊκός! (vids)

Επαφές για "μπαμ" με Φαν Λα Πάρα ο Παναθηναϊκός! (vids)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει προσεκτικά την περίπτωση του Ολλανδού εξτρέμ Ρατζίβ Φαν Λα Πάρα.

Οι “πράσινοι” θα ενισχυθούν με δύο εξτρέμ το καλοκαίρι και δεδομένα πως πιθανότητα δεν θα αποκτηθεί βασικό “δεκάρι” και θα δοθεί χρόνος εκεί στους Μπουζούκη και Αγιούμπ, θα γίνει προσπάθεια ο ένας εκ των δύο εξτρέμ να είναι από το “πάνω” ράφι.

Μάλιστα, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας είναι η εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση του Φαν Λα Πάρα που έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δεν “έδεσε” στους Σέρβους και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καέν, Χερενφεεν, Μπράιτον, Γουλβς, Μίντλεσπρο και Χάντερσφιλντ.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει κάνει τη πρώτη κρούση προς τη πλευρά του εκπροσώπου του παίκτη, προκείμενου να μάθει τα οικονομικά δεδομένα, καθώς επίσης και αν θα τον ενδιέφερε να έρθει στην Ελλάδα.

Η απάντηση που ελήφθη ήταν πως προτεραιότητα του παίκτη είναι να πάει είτε στην Ολλανδία είτε στην Αγγλία, όντας απογοητευμένος από το πέρασμά του από τη Σερβία. Μάλιστα, οι απαιτήσεις του είναι χαμηλότερες από τις 750-800.000 ευρώ που ήταν το συμβόλαιό του στην ομάδα του Βελιγραδίου. Ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει την περίπτωσή του και την έχει προκρίνει μαζί με 3-4 ακόμη περιπτώσεις για τον βασικό εξτρέμ που θα πλαισιώσει τον Χατζηγιοβάνη.

Στην Ολλανδία έγραψαν για ενδιαφέρον τον ΠΑΟΚ για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό, ωστόσο -στην πραγματικότητα- η μοναδική κρούση που έχει τώρα από ελληνική ομάδα, γιατί δεν αποκλείουμε κάτι για το μέλλον, είναι από τον Παναθηναϊκό.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News