Ενδεκάδες ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Παναθηναϊκός: Έχασαν το πριμ οι παίκτες του Τριφυλλιού

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 18η αγωνιστική της Super League (15/1,20:30).

Ο ΠΑΣ έχει μπει στον δεύτερο γύρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς προέρχεται από τέσσερα θετικά αποτελέσματα με νίκες απέναντι σε ΑΕΚ και Λεβαδειακό αλλά και ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Λαμία.

Αυτά τα αποτελέσματα φέρνουν πλέον την ομάδα του Θανάση Στάικου στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς με την ψυχολογία να είναι πολύ καλή.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα έχει στη διάθεση του όλα του τα όπλα.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:Τσιντώτα, Σούλη, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκη, Πήλιο, Εραμούσπε, Μπακαδήμα, Καραχάλιο, Τζίμα, Τσάβο, Ριένστρα, Κιάκο, Τζίνο, Λιάσο, Μορέιρα, Αλ, Λώλη, Σταματελόπουλο, Νίνη, Παμλίδη, Φοφανά και Μπάλαν.

Στην αντίπερα όχθη ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες για το πρωτάθλημα μετά και την ήττα 1-0 από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην κορυφή με 42 βαθμούς μετρώντας 13 νίκες και 3 ισοπαλίες και 1 ήττα και θέλουν να αποδείξουν ότι καλώς βρίσκονται στην κορυφή «χτίζοντας» συνάμα ψυχολογία για τις τρεις επικείμενες αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στα θετικά για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι ο Χουάνκαρ επανήλθε από τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ενώ εκτός έμειναν το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Λάζλο Κλαϊχνάισλερ αλλά και ο τραυματίας Μάγκνουσον και ο τιμωρημένος Τσέριν.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής

Πιθανές συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας-Σόρια, Παντελάκης, Eραμούσπε, Πήλιος- Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο-Μορέιρα, Παμλίδης, Μπάλαν

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Mπρινιόλι-Κώτσιρας, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν,  Κουρμπέλης, Μπερνάρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
1ος Βοηθός: Ψαρρής,
2ος βοηθός: Μεϊντάνας
4ος διαιτητής: Ματσούκας
VAR: Τζοβάρας

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News