Η απάντηση της ΚΑΕ για Παππά: Δεν διώξαμε κανέναν

Η απάντηση της ΚΑΕ για Παππά: Δεν διώξαμε κανέναν

Ούτε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές θα αγωνιστεί ο Νίκος Παππάς, καθώς είναι ανέτοιμος και έτσι ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα. 

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και έτσι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποφάσισε να τον αφήσει εκτός από το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να συνεχίσει γυμνάζεται μόνος του και να είναι έτοιμος ενόψει της συνέχειας. 

[ads2]

Ο Νίκος Παππάς αποτελεί μεγάλη επένδυση για το μέλλον στον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό άλλωστε στα μέσα της περσινής σεζόν, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2018.

«Κανείς δεν βρίσκεται εκτός ομάδας και κανείς δεν έδιωξε κανέναν. Ο Παππάς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μέχρι να κριθεί ότι βρίσκεται σε κατάσταση για να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό έγινε για δική του προστασία όπως και για της ομάδας», ανέφεραν οι «πράσινοι» στην ενημέρωσή τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News