Επιστολή του Παναθηναϊκού στην Euroleague για τη διαιτησία!

Βίντεο: Η είσοδος των παικτών του Παναθηναϊκού στο παρκέ του ΟΑΚΑ (vid)

Ο Παναθηναϊκός απέστειλε στην Euroleague επιστολή διαμαρτυρίας για όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε.

Αντίστοιχη απέστειλαν και οι άνθρωποι της Βίρτους Μπολόνια για το ματς με τον Ολυμπιακό, με τη διοργανώτρια αρχή να… ετοιμάζεται για καμπάνες.

Οι «πράσινοι» αδικήθηκαν στην εντός έδρας ήττα από τη Φενέρμπαχτσε σε ουκ ολίγες φάσεις της αναμέτρησης.

Αποκορύφωμα όλων, βέβαια, ήταν το πεντακάθαρο φάουλ του Ντέβιν Μπούκερ στον Ματέους Πονίτκα 5” πριν από την λήξη με το ματς ισόπαλο.

Το «τριφύλλι», λοιπόν, απέστειλε επιστολή στον υπεύθυνο διαιτησίας της Euroleague, Ρίτσαρντ Στόουκς και διαμαρτυρήθηκε για τις λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις των Λοτερμόζερ, Γκαρσία και Νίκολιτς στην αναμέτρηση με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Μάλιστα, το ίδιο έκανε και η Βίρτους Μπολόνια, που είχε πάρα πολλά παράπονα για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό με τα σφυρίγματα των Μπολτάουζερ, Περούγκα και Κολιένσιτς.

Από το περιβάλλον της διοργανώτριας αρχής έχει διαρρεύσει πως ο Γκαρσία αναμένεται να τιμωρηθεί για τις αποφάσεις του στο ματς της Τρίτης (10/1) στο ΟΑΚΑ, ενώ η Euroleague έχει ήδη ρίξει… καμπάνα τεσσάρων αγωνιστικών και στον Άαρε Χάλικο, τον Εσθονό ρέφερι που δεν σφύριξε την παράβαση του Νίκολα Μίροτιτς (πάτησε γραμμή πριν το τρίποντο της ισοφάρισης) στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Το βέβαιο είναι πως οι φωνές κατά της διαιτησίας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση έχουν αυξηθεί και ο Στόουκς ετοιμάζει… καμπάνες προς τους ρέφερι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News