ΑΙΝΤΡΑΧΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Eintracht - Olympiacos

ΑΙΝΤΡΑΧΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΙΝΤΡΑΧΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΙΝΤΡΑΧΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Θα καταφέρει να φύγει αλώβητος και από την έδρα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ο Ολυμπιακός; Η απάντηση θα δοθεί την Πέμπτη το βράδυ (22:00) στο κρίσιμο ματς για την 3η αγωνιστική του 4ου του Γιουρόπα Λιγκ.   

Eintracht – Olympiacos Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά τον θρίαμβο (3-0) μέσα στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενερμπαχτσέ, βρίσκονται σε θέση ισχύος και με 6 βαθμούς απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στον όμιλο. Ο Ολυμπιακός επί γερμανικού εδάφους (22:00) θα κληθεί να σταματήσει μια ομάδα που παίζει επιθετικά και οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να παραδώσουν εύκολα τα όπλα.

Ο Πορτογάλος προπονητής την Κυριακή είδε τους ποδοσφαιριστές του να επικρατούν με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και παράλληλα να σκαρφαλώνουν εκ νέου στην πρώτη θέση της Super League. Ο Ελ Αραμπί πέτυχε το νικητήριο γκολ και οι πρωταθλητές διατήρησαν το αήττητο σερί 6 αγωνιστικών.

«Είμαι ευχαριστημένος για την επιστροφή στην κορυφή, αλλά το ματς με τον ΠΑΣ ήταν πολύ δύσκολο. Η ευθύνη είναι δική μου για το πρώτο ημίχρονο. Η στρατηγική μου δεν έγινε πράξη. Στο ημίχρονο συζητήσαμε και βρήκαμε λύσεις. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, ακόμα και όταν ο ΠΑΣ μας ισοφάρισε κυνηγήσαμε το γκολ. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια και βεβαρυμμένο πρόγραμμα. Δουλεύουμε συνεχώς με στόχο τη βελτίωση», τόνισε ο Μάρτινς.europa league Live Streaming

ΑΙΝΤΡΑΧΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή και τους 24 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πάνοπλος στην Φρανκφούρτη.

Η Αϊντραχτ με 4 βαθμούς στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ σκέφτεται το «τρίποντο» για να αγκαλιάσει την πρόκριση και παράλληλα να απομακρύνει την «γκρίνια» που έφερε το Σάββατο η εντός έδρας ήττα (1-2) στην Μπουντεσλίγκα από την Χέρτα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Όλιβερ Γκλασνερ έχει απογοητευτική πορεία στο πρωτάθλημα της Γερμανίας και βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με μόλις μια νίκη (5 ισοπαλίες και 2 ήττες). Πάντως τη μοναδική της νίκη την πέτυχε μέσα στο Μόναχο επί της Μπάγερν με σκορ 2-1 στις 3 Οκτωβρίου. Live Streaming

ΑΙΝΤΡΑΧΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΙΝΤΡΑΧΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΙΝΤΡΑΧΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News