«Χάνει» Πέρεθ ο Παναθηναϊκός!
Τις υπηρεσίες του Ρούμπεν Πέρεθ θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια.
Ο Ρούμπεν Πέρεθ συμπλήρωσε χθες βράδυ τρεις κίτρινες κάρτες και θα χρειαστεί να απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.
Πέρεθ: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί την πρώτη θέση, να τελειώσει γρήγορα η κακή περίοδος»
Ο Ρούμπεν Πέρεθ αναφέρθηκε στα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα γυρίσει πολύ σύντομα η κατάσταση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την ήττα στο Περιστέρι: «Είναι όντως μία περίοδος που έχουμε αρνητικά αποτελέσματα. Δεν βγαίνουν τα αποτέλεσμα. Δεν βγαίνει η δουλειά που κάνουμε, με αποτέλεσμα να χάνουμε τα παιχνίδια και τους βαθμούς».
Για το που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός: «Το έχουμε αποδείξει ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που μπορεί να πάει ψηλά. Είμαστε μία ομάδα που μπορεί να βρεθεί στην πρώτη θέση. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Η κακή περίοδος ελπίζω να τελειώσει γρήγορα».
Για την πτώση του Παναθηναϊκού και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: «Είμαστε σε μία περίοδο που ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί. Πέρυσι είχαμε ένα “μαξιλάρι” και στο τέλος χάσαμε. Θα περάσει η κακή περίοδο που έχουμε. Το πρωτάθλημα θα παιχτεί μέχρι και την τελευταία στιγμή».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου: «Έφτασε η ώρα του Ματίας Λεσόρ» - Τι ισχύει για ΣΕΦ
- «Θα έχει ενδιαφέρον η υποδοχή του Κόντη στη Λεωφόρο - Ανάμεικτα τα συναισθήματα»
- Παναθηναϊκός: Τρεις παίκτες σε ειδική διαχείριση – Ο παράγοντας που δεν είναι μόνο αγωνιστικός
- Παναθηναϊκός: Τρεις για μία θέση, ο μεγαλύτερος γρίφος στην ενδεκάδα
- Δέδας: «Γι'αυτό ο Χέιζ-Ντέιβις πήγε στον Παναθηναϊκό και όχι στη Χάποελ» (vid)