Μετά τα… πέναλτι, ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη ούτε τους… αναπτήρες!

Μετά τα… πέναλτι, ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη ούτε τους… αναπτήρες!

Η απόφαση του Σπάθα να μην διακόψει το ματς, όταν ο Κουλιμπαλί δέχτηκε αντικείμενο (αναπτήρα) από την εξέδρα που φιλοξενούσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού ξεσήκωσε πολλές διαμαρτυρίες.

Ο Παναθηναϊκός ήταν λογικό να σύρει πρώτος τον χορό, αφού στις δικές του… ανομίες, οι κανονισμοί δεν επιδέχονται ερμηνείες.

[ads2]

Μηδενισμός στο ματς με τον Ολυμπιακό, αφαίρεση τριών βαθμών, τέσσερα ματς κεκλεισμένων των θυρών και 190.000 ευρώ έλεγε το «μπιλιετάκι» που πήραν οι «πράσινο黨από την αθλητική δικαιοσύνη, ενώ αναμένουν και άλλες ποινές. Από τον Κοντονή, τη NOVA και τον ΟΠΑΠ…

Στον Παναθηναϊκό ο νόμος είναι… νόμος.

Στον Ολυμπιακό κουρελόχαρτο.

Είμαι βέβαιος ότι οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να κατηγορήσουν τον Ουσμάν Κουλιμπαλί ως δάκτυλο του Αλαφούζου και να αιτιολογήσουν το σκηνικό ως ροπή του Γάλλου στο θέατρο! Ακόμη και να αποκαλύψουν ότι τον αναπτήρα τον είχε στη τσέπη και ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού τον έραιναν με… βάγια!

Όπως είχαν κατηγορήσει τον Γιάννη Αναστασίου για θέατρο, όταν δέχτηκε ένα ποτήρι καφέ στο πρόσωπο!

Στον Ολυμπιακό έχουν μια τρομερή ικανότητα να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και να παρουσιάζουν τα δεδομένα κατά το δοκούν.

Έτσι τα πέναλτι – μαϊμού τα μετατρέπουν σε πέναλτι – μαρς, τα διαιτητικά εγκλήματα τα βαφτίζουν ευεργετήματα και την αδικία σε βάρος των αντιπάλων τους, την χαρακτηρίζουν δικαιοσύνη υπέρ του ισχυρού!

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει, ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε ανάγκη ένα πέναλτι ή μια κόκκινη κάρτα, γιατί ούτως ή άλλως θα κέρδιζε;

Έτσι αντί να μηδενιστεί στα ματς με τη Βέροια και τον Πλατανιά και συγχρόνως ν” αντιληφθούν οι ηλίθιοι που πετάνε φωτοβολίδες και αντικείμενα ότι είναι σε ποδοσφαιρικό αγώνα και όχι σε αρένα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει με το άγιο φωτοστέφανο και το χάρισμα της ατιμωρησίας.

Έτσι αντί να γκελάρει σε τέσσερα πέντε… δέκα ματς, όπως όλες οι ομάδες του πλανήτη, θα βρεθεί ένας διαιτητής που θα του δώσει το «σφύριγμα» που θα τον σπρώξει στη νίκη και εν τέλει στο Πρωτάθλημα.

Όποιος δεν τα βλέπει αυτά και συνεχίζει να υποστηρίζει ότι είναι… στραβός ο γυαλός, επειδή δεν κάνουν επενδύσεις ο Αλαφούζος, ο Μελισσανίδης και ο Σαββίδης, τότε ζει στην κοσμάρα του!

Y. Στις 5 Δεκεμβρίου έγραφα: Ο ΟΣΦΠ θα σπάσει το ρεκόρ του… Μπόμπεκ, αλλά το «θεϊκό» ρεκόρ θα το κάνουν οι διαιτητές!

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News