Το… φάουλ του Στραματσόνι!

Το... φάουλ του Στραματσόνι!

Το καταφέρατε κι αυτό φέτος μάγκες. Πήγατε για… διακοπές στην Κομοτηνή και επιτρέψατε στον Πανθρακικό να πάρει την πρώτη νίκη στην έδρα του φέτος και να σας κάνει πλάκα ο κάθε πικραμένος.

Όπως το είπε ο «Στράμα» είναι. Όλοι είχαν το μυαλό τους στις διακοπές. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η διαφορά στην εικόνα της ομάδας από το ματς με τον Αστέρα. Μόνο που κάτι ξέχασε ο Ιταλός.

[ads2]

Κόουτς, μάλλον κι εσύ είχες το μυαλό σου στο πότε θα φύγεις για Ρώμη για να κάνεις Χριστούγεννα. Γιατί δεν φταίνε μόνο οι παίκτες που όντως δεν ήταν συγκεντρωμένοι και θα έπρεπε να ντρέπονται να κυκλοφορήσουν αύριο. Φταις κι εσύ, που είδες τα προβλήματα αλλά αντί να τα διορθώσεις, τα έκανες χειρότερα.

Με πρώτη αλλαγή λανθασμένη, αναφορικά με αυτόν που βγήκε κυρίως καθώς ο Νάνο δεν ήταν χειρότερος από τον Πράνιτς.
Από τον Κροάτη, βασικά, δεν ήταν κανείς χειρότερος. Τα δοκάρια πρέπει να είχαν λίγο καλύτερη απόδοση από αυτόν απόψε. Έχανες, όμως, 1-0 από τους… πουθενάδες και τι έκανες; Κράτησες τον Αμπέντ και τον Πέτριτς στον πάγκο μέχρι το… τέλος; Ας μην τους έβαζες καθόλου, δεν είχαν νόημα οι αλλαγές απλά για να γίνουν.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές, κάποιοι πραγματικά νομίζουν πως ο Παναθηναϊκός είναι δημόσια υπηρεσία, δεν εξηγείται αλλιώς. Βρέξει-χιονίσει έχουν την ίδια νοοτροπία και… δεν νιώθουν. Τουλάχιστον τόσο στην Κέρκυρα όσο και στην Κομοτηνή, φάνηκε πως κάποιοι… νιαουρίζουν! Συνεπώς τα… παραμυθάκια περί αδικημένων καλό είναι να κοπούν, να βάλουν όλοι το κεφάλι κάτω και να δουλέψουν για να δώσουν απαντήσεις. Αλλιώς, ο Γενάρης είναι κοντά και σε όποιον δεν αρέσει… τον δρόμο τον ξέρει! Το σύνθημα, άλλωστε, το λέει ξεκάθαρα «είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα…».

ΥΓ. Οι αλλόθρησκοι μην αναθαρρήσουν. Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός και έχασε. Αυτό είναι το φυσιολογικό, για αυτό και θα σας ξεφτιλίζουμε κάθε μέρα και για κάθε βουτιά του Φορτούνη και του κάθε Φορτούνη, θα είμαστε απέναντί σας. Δεν καλύπτει, λοιπόν, μια κακή εμφάνιση ΔΙΚΗ μας, τη δική σας μπόχα!

leoforos.gr

Exit mobile version