ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Αυτό είναι το αληθινό ρεκόρ του οσφπ!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Αυτό είναι το αληθινό ρεκόρ του οσφπ!

Πράγματι, αυτή η… ομαδάρα έχει διαλύσει όλα τα ρεκόρ κι όχι μόνο αυτό της ομάδας του Μπούκοβι.

Δεν έχω την… τύχη να γνωρίζω κάποιον που να πρόλαβε και να θυμάται καλά το πώς έκανε το ρεκόρ του ο οσφπ του Μπούκοβι. Πιθανολογώ, όμως, πως κάποια μέλη αυτής της ομάδας βλέποντας την… κατάντια του σημερινού οσφπ και του ελληνικού ποδοσφαίρου θα φλερτάρουν με την κατάθλιψη.

[ads2]

Διότι πολύ απλά αυτή η υπερομάδα θα σπάσει όλα τα ρεκόρ!
Δεν υπάρχει πλέον γήπεδο στην Ελλάδα που να μην έχει κερδίσει πέναλτι. Αυτό, πες, πως ίσχυε κι από παλιά. Αλλά τώρα πάει για ένα νέο τεράστιο επίτευγμα, που θα γίνει άφταστο για όλους σε όλο τον πλανήτη κι όχι μόνο στο δικό μας ποδόσφαιρο (στο ποιο χαχαχαχχαχαχα)! Σε 15 αγώνες, η… αρμάδα του λιμανιού έχει κερδίσει 10 πέναλτι. Τα έξι από αυτά, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια!

Το μόνο που έμενε να γίνει, ήταν να τους δώσουν ένα ακόμα πέναλτι – είναι δεν είναι στα @@ μας, ο οσφπ να κερδάει τα έχουμε πει αυτά – για να ισοφαριστεί το ρεκόρ των τριών σε έναν αγώνα, όπως τότε με τη Δόξα Δράμας ή με την Άντερλεχτ στο Champions League! Μπορεί βέβαια ο ρέφερι Μάνταλος να γραφόταν στην ιστορία. Δυο βουτιές ακόμα από τον Κώστα – λέγε με και for the penalties only – Φορτούνη, και θα είχαμε τέσσερα πέναλτι σε ένα ματς.

«Σαρώνει τα ρεκόρ» θα διαβάσουμε αύριο από τους «αντικειμενικούς», όπως κάθε εβδομάδα. Ήδη κάποιοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, έχουν αρχίσει το… γλείψιμο σε ζωντανή μετάδοση και δίνουν… αβάντα στους διορισμένους.

Και η ζωή θα συνεχιστεί, όπως τα τελευταία 20 χρόνια. Άλλωστε, τώρα το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτιαχτεί. Μετά το ηλεκτρονικό εισιτήριο, την κάρτα φιλάθλου, τα τουρνικέ και την τιμωρία του Παναθηναϊκού από Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ, Κοντονή και όποιον έχει την παραμικρή εξουσία σε αυτή τη χώρα, όλα είναι ανθηρά!

Μόνο που σε λίγο θα μείνουν μόνοι τους να παίζουνε, διότι ακόμα κι οι προσκυνημένοι θα βαρεθούν αυτή τη ΜΠΟΧΑ και θα σηκωθούν να φύγουν!

leoforos.gr

Exit mobile version