Και πολύ το συζητήσαμε!

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη απόψε στην Τουρκία και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τα… άχαστα παιχνίδια.

[ads]

Είναι δεδομένο ότι απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός δε θα έχει καθόλου εύκολο έργο στην Τουρκία κόντρα στην Καρσίγιακα. Η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα είναι πολύ καλά δουλεμένη, έχει δείξει ότι έχει ποιότητα και λύσεις και ειδικότερα μέσα στη Σμύρνη αποκτά άλλη δυναμική. Αγωνίζεται σε ένα γήπεδο… κλουβί, το οποίο το βράδυ θα είναι κατάμεστο και μάλιστα με οπαδούς ιδιαίτερα φανατισμένους. Οπαδούς οι οποίοι θα φορούν μπλουζάκια με τα πρόσωπο του Κεμάλ Ατατούρκ έπειτα από.. πρωτοβουλία της ομάδας της Καρσίγιακα η οποία πουλούσε τα συγκεκριμένα μπλουζάκια, από την επίσημη μπουτίκ της.

Έχει την εμπειρία

Ο Παναθηναϊκός σαφώς και δεν πρέπει να πέσει σε αυτήν την παγίδα. Πρέπει να μείνει απόλυτα συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στο αγωνιστικό του πλάνο. Και η αλήθεια είναι πως έχει τους απαραίτητους παίκτες, με την ανάλογη εμπειρία για να το… πράξει. Και για να μην τρελαινόμαστε κιόλας, ο Παναθηναϊκός έχει αγωνιστεί και σε πιο… εχθρικά γήπεδα και ξέρει.

Δε γίνεται

Ο πρότερος, μη, έντιμος βίος του Παναθηναϊκού στην πρώτη φάση της Euroleague μας έχει φτάσει να συζητάμε για πολύ περισσότερο απ ότι θα έπρεπε για τον αποψινό αγώνα. Ο Παναθηναϊκός από κάποιο σημείο και μετά δεν αγωνίζεται σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες, δίνει δικαιώματα στους αντιπάλους του και για τον λόγο αυτό μετράει τέσσερις ήττες σε έξι ματς. Αυτό πρέπει να τελειώσει. Δε γίνεται μια ομάδα σαν τους «πράσινους» τη μια εβδομάδα να ρίχνει τριαντάρα στη Ζαλγκίρις και την άλλη να χάνει (όπως έχασε) από τη Λοκομοτίβ στο ΟΑΚΑ.

Οι ήττες δεν αλλάζουν

Απόψε ο Παναθηναϊκός πρέπει να βγει στο παρκέ και να δείξει το… μέταλλό του. Να δείξει τι είναι ικανός να κάνει και τι θα μπορέσει να κάνει στο Top-16. Οι τέσσερις ήττες που έχουν ήδη γίνει δεν αλλάζουν. Οι δύο νίκες που έχουν επιτευχθεί, όμως, αλλάζουν και μπορούν να γίνουν περισσότερες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News