Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος και αυτό θα το βάλουμε εμείς!

Αδέρφια μου Παναθηναϊκοί, υπερήφανοι τριφυλλοφόροι και τίμιοι φορείς της παναθηναϊκής ιδέας,

[ads]

Τα γεγονότα που βιώνουμε στον χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα σε αυτόν του ποδοσφαίρου είναι ανεκδιήγητα! Δυστυχώς για μία ολόκληρη γενιά βιώνουμε τον βιασμό της λογικής με αυτά που αντιμετωπίζουμε και δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση από καμία πλευρά για αλλαγή.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με την ελπίδα ότι κάτι θα άλλαζε, αλλά δυστυχώς αποδείχθηκαν όλα μία φούσκα. Τα πράγματα έχουν πλέον φτάσει στο απροχώρητο. Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, όχι μόνο δεν βελτιώνεται, αλλά χειροτερεύει επικίνδυνα!

Οι πολιτικοί φορείς παρουσιάζονται για ακόμα μία φορά λίγοι -αν όχι τίποτα άλλο-, οι αθλητικοί, εκτός από κακουργηματικά κατηγορούμενοι σε δικογραφίες, είναι εντελώς ανεύθυνοι και συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο δηλητηριάζοντας τα αγαπημένα μας αθλήματα και το σύστημα το οποίο λυμαίνεται τον χώρο του ποδοσφαίρου κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα, χωρίς να αφήνει ανάσα ελπίδας για κανέναν.

Η μία και μοναδική ομάδα που ευνοείται συστηματικά στη χώρα, η ίδια ομάδα που απαγορεύεται να χάσει ή να τιμωρηθεί, έχει τέτοια ματαιοδοξία που είκοσι χρόνια μετά, ακόμα συνεχίζει να πατάει επί πτωμάτων ώστε να βγαίνει στην Ευρώπη και να εισπράττει το bonus συμμετοχής, καταστρέφοντας ολόκληρο το υπόλοιπο πρωτάθλημα.

[ads]

Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος και αυτό θα το βάλουμε εμείς!

Ως Παναθηναϊκοί με μαχητική ψυχή, αλλά και ως ενεργοί και σκεπτόμενοι πολίτες, απαιτούμε από την κυβέρνηση να πράξει επιτέλους τα απαραίτητα και να σταματήσει να κάνει τα στραβά μάτια για ψηφοθηρικούς λόγους. Απαιτούμε τα αυτονόητα ώστε να ξαναβρεί νόημα το ποδόσφαιρο στη χώρα: δικαιοσύνη, διαφάνεια, ισονομία, αξιοκρατία.

Το μέγεθος και η εμβέλεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου είναι τεράστια! Μνημονεύονται σε όλες τις γωνιές της γης και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν αθλητικό ή/και πολιτικό παράγοντα να τον εξαφανίσει, όπως ξεκάθαρα είναι το σχέδιο κάποιων!

Επιτέλους αδέρφια ας αντιληφθούμε τις δυνάμεις και τις δυνατότητές μας. Τέλος στον ωχαδερφισμό, τέλος στη βουβή διαμαρτυρία, τέλος στην αποχή από τα αθλητικά γεγονότα.

Μην επιτρέπετε σε «δημοσιογράφους» που αμοίβονται για να δημιουργούν διχόνοια στις τάξεις των φίλων του Συλλόγου μας να δηλητηριάζουν το μυαλό σας.

Στεκόμαστε όλοι μαζί, νέοι και ηλικιωμένοι, Αθηναίοι και επαρχιώτες, οργανωμένοι και μη. Όλοι οι Παναθηναϊκοί αγκαλιασμένοι γινόμαστε μία γροθιά για τον Όμιλο. Μία γροθιά στο κατεστημένο, ένα πράσινο τσουνάμι που μπορεί να «συντρίψει» την αδικία που βιώνουμε για δύο δεκαετίες.

Θυμηθείτε τι έχετε ζήσει όλοι σας είκοσι χρόνια, τις αδικίες που έχετε βιώσει, τα συναισθήματα χαράς που σας έχουν κλέψει, τις συγκινήσεις που σας έχουν αφαιρέσει και αντιδράστε!

Το κάλεσμα από τον Όμιλο έγινε. Διαδηλώνουμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ στο γήπεδο της Λεωφόρου την Τετάρτη στις 4 μ.μ και διεκδικούμε αυτά που μας αξίζουν.

Όποτε ήμασταν ενωμένοι κανείς δεν μας σταμάτησε! Ας το επαναλάβουμε και ας πάρουμε πίσω αυτό που μας έχουν στερήσει ετσιθελικά άνθρωποι που ζούνε στον μικρόκοσμο της ικανοποίησης του «εγώ» τους.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος κουβαλάει τεράστια Ιστορία, της οποίας οφείλουμε να σταθούμε αντάξιοι! Το οφείλουμε στους παππούδες μας, τους πατεράδες μας, τα αδέρφια μας και τα παιδιά μας!

Το οφείλουμε σε όλα τα αδέρφια μας που βρίσκονται ψηλά και κάποτε ονειρεύονταν έναν μεγάλο και τρανό Παναθηναϊκό.

Ο κοιμώμενος γίγαντας ξύπνησε… Ψηλά τη σημαία αδέρφια! Ραντεβού, Τετάρτη στις 16:00 στη Λεωφόρο των ονείρων.

Πηγή: PAO Abroad

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News