Tο ΣΤΗΣΙΜΟ του αιώνα!

Tο ΣΤΗΣΙΜΟ του αιώνα!

[ads]

Η «προαποφασισμένη αναβολή», ο «εξυγιαντής Κοντονής», το «πειραματόζωο» και πολλά ακόμα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ πως εδώ θα τα πούμε λιγάκι διαφορετικά. Και σε ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ. Σε όποιον δεν αρέσει κλικάρει πάνω δεξιά, κλείνει τη σελίδα και θα βρει άφθονα άρθρα για να διαβάσει την «κασέτα» που θα λέει η κάθε κλαίουσα Μαγδαληνή. Ποσώς με ενδιαφέρει. Τους περισσότερους άλλωστε από τους «αγαπημένους» σας δεν τους θεωρώ καν συναδέλφους μου, ούτε και με νοιάζει η άποψή τους για το πρόσωπό μου. Κλάιν μάιν που λένε και στη Σαλονίκη.

Τα βλέμματα της κοινής γνώμης έπρεπε να στραφούν ΑΛΛΟΥ γι’ αυτό και σημερινή ιστορία της Λεωφόρου ήταν ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ έχει υπάρξει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το «έργο» έκανε μπαμ εδώ και μέρες και όποιος δεν το είχε πάρει χαμπάρι ήταν βλάκας ή σε υπηρεσία. Το ‘βλεπες δηλαδή αλλά… δεν ήθελες ή δεν σε άφηναν να το πεις.

Για το ρόλο του Κοντονή και της πρώτης φοράς αριστερά σας είχα προϊδεάσει σε προηγούμενο άρθρο. Από χιλιόμετρα φαινόταν που το πάει ο «εξυγιαντής» αυτός και ήταν ξεκάθαρο ότι θα κάνει τις «μαγκιές» του εκεί που τον παίρνει, δηλαδή στον Παναθηναϊκό.

Στις εκπομπές που κάνω στο ραδιόφωνο του SportFM είχα πει επίσης ξεκάθαρα ότι ο Παναθηναϊκός ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ θα χρησιμοποιηθεί σαν ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ για να εμφανίσουν κάτι… πρωτοποριακό. Ούτε η πρώτη φορά είναι, ούτε η τελευταία. Και αν η διοίκηση του τριφυλλιού (όποια κι αν είναι αυτή) δεν μπορέσει να βρει την «άκρη» τζάμπα συζητάμε. Όπως και μάλλον τζάμπα οι πράσινοι παίρνουν μέρος σε μια παρτίδα με την τράπουλα σημαδεμένη. Γιατί είναι θέμα κι αυτό και μάλιστα ΣΟΒΑΡΟ.

Καταρχήν για να μην ακούτε σαχλαμάρες από ανθρώπους που δεν ήρθαν καν στο γήπεδο και ούτε έχουν εικόνα (για την αστειότητα της ΝΟΒΑ να πετάει χαρταετό και να μην δείχνει τίποτα, τάχα για να μην χαλάσει το φοβερό και τρομερό παρελθόν το έχω εξαντλήσει) ότι έγινε (δύο άντε τρεις φωτοβολίδες «στιλό») κράτησε ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ. Και ίσως να λέω πολλά. Από τότε και για δύο ώρες, μέχρι δηλαδή να πούνε στον Παππά να αναβάλει το παιχνίδι, να εξοργίσει μέχρι και τα γυναικόπαιδα και να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ τον Παναθηναϊκό (κινδυνεύει να γυρίσει τρία χρόνια πίσω με νέους «Τσάκες» κλπ) ήταν ότι πιο ήσυχο έχω δει στη ζωή μου. Με τον κόσμο ούτε καν να τραγουδάει και απλά να… χασμουριέται στην κερκίδα και να σερφάρει από το κινητό του.

Για τέτοια «ζούγκλα» μιλάμε. Να μην ασχοληθώ με τα πιο πριν, γιατί ήμουν στο γήπεδο από τις τρεις το μεσημέρι όπου είχε κλείσει η ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ, ούτε με το ξύλο και των γονέων που έριχναν. Ο χαρακτηρισμός δεν είναι τυχαίος, αφού κατά βάση γονείς βαρούσαν τα «παιδιά» με τις ασπίδες και τα γκλοπ.

Το παιχνίδι λοιπόν ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να γίνει. Το είχαν αποφασίσει ΑΠΟ ΠΡΙΝ και όλα τα υπόλοιπα είναι να ‘χαμε να λέγαμε και τα ακούμε βερεσέ. Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να παίξει και ήρθε στη Λεωφόρο για να κάνει επίδειξη δύναμης. ΣΟΥΖΑ κάθονταν ΟΛΟΙ από την πρώτη μίνι ένταση και μετά. Να το αναβάλουν ήθελαν, να σε διαλύσουν και όταν αδειάσει το γήπεδο να κάνουν τη «μαγκιά» και υπό σκανδαλώδη ανοχή να βγάλουν μέχρι και selfie μπροστά στην άδεια (φυσικά) 13. Τι δεν καταλαβαίνεις;

O Θεοδωρίδης το έλεγε όλη την ώρα στα αποδυτήρια ότι «δεν θα παίξουμε». Εδώ τους έγινε πρόταση για κοινή και πιο ασφαλή είσοδο και το αρνήθηκαν για το… γούρι. Σαν το γούρι αυτής της αστείας περίπτωσης που λέγεται Περέιρα πέρσι με τον έλεγχο στα δίχτυα. Μιλάμε οι άνθρωποι είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. Μετά από αυτούς το χάος.

Και να σας πω και κάτι τελευταίο; ΔΕΧΟΜΑΙ λοιπόν και τους νέους νόμους και τα πάντα όλα. Και φυσικά και καταδικάζω κάθε μορφή βίας. Όταν όμως σε ένα ματς ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ όπως αυτό στη Βέροια έπεσαν δύο φωτοβολίδες, σε ένα ντέρμπι και με την οργή να συσσωρεύεται εδώ και μια 20αετία ΠΩΣ δεν θα έπεφτε; Στο πρώτο παιχνίδι λοιπόν γιατί ο διαιτητής έκανε τον Κινέζο και δεν το διέκοψε ποτέ; Τι δεν καταλαβαίνεις και πάλι; Αυτά. Και πολλά είπαμε και πολύ ασχολούμαστε με την κωμωδία που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News