Πιο γοητευτικός με Νίνη

Πιο γοητευτικός με Νίνη

[ads]
[ads]

Αν κρατάμε κάτι από το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, πλην της νίκης και της αντίδρασης μετά το «κάζο» της Τούμπας, είναι η επανεμφάνιση του Σωτήρη Νίνη. Ο νεαρός μέσος έδειξε ξανά αυτό που γνωρίζουν (;) όλοι.

Ότι με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, δίνει φαντασία στην ομάδα, ομορφαίνει το παιχνίδι της και πολλές φορές το κάνει πιο απλό, μα συνάμα και πιο γοητευτικό. Είναι, βλέπετε, ο πιο ποιοτικός χαφ του «τριφυλλιού». Και η ποιότητα δεν κρύβεται.

Στο ματς με την ομάδα του Ακη Μάντζιου, ο Νίνης τα έκανε σχεδόν όλα. Κέρδισε πέναλτι, σκόραρε, έβγαλε ασίστ (σ.σ στο γκολ του Ταυλαρίδη), έδωσε μια κάποια «ποικιλία» στο παιχνίδι του «τριφυλλιού», αλλά και μια ζωηράδα που έλειπε. Με «όπλο» την καλή του τεχνική κατάρτιση, αλλά και τη διάθεση που είχε, είδαμε έπειτα από καιρό ένα διαφορετικό κέντρο, που σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να το δούμε με τον Ατζαγκούν ως «ελεύθερο».

Με… απλά λόγια, ο Νίνης ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παίζει σ’ αυτόν τον Παναθηναϊκό. Σ’ έναν Παναθηναϊκό που ψάχνει πως θα κάνει καλύτερη τη δημιουργία του (και όχι μόνο) ο Σωτήρης είναι απαραίτητος. Αρκεί, φυσικά, να είναι καλά και να έχει διάρκεια στην απόδοσή του, κάτι το οποίο αποτελεί και το μεγάλο στοίχημα γι’ αυτόν. Αναμφίβολα, μετά και τη χθεσινή του εμφάνιση, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για βασικός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σε ό, τι αφορά τις άλλες δυο επιστροφές, αυτές των Λουντ και Βέμερ, δεν έχουμε να πούμε ακόμα και πάρα πολλά. Ο Φινλανδός έδειξε ότι θέλει χρόνο και παιχνίδια για να βρει ρυθμό, κάτι που είναι απολύτως λογικό. Ελειψε για μεγάλο διάστημα, λόγω του σοβαρού του τραυματισμού και χθες πήρε την πρώτη… κρυάδα. Εχει τα στοιχεία και θα φανεί στο άμεσο μέλλον τι μπορεί να κάνει.
Οσο για τον Γερμανό μπακ, το πρώτο δείγμα ήταν ελάχιστο, καθώς μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία 35 λεπτά, μαζί με τις καθυστερήσεις. Θετικός στις επεμβάσεις του, είχε, επίσης, μια καλή σέντρα, αλλά και ένα χλιαρό σουτ με το αριστερό. Ο χρόνος θα δείξει…

Υ.Γ: Η τακτική των αστυνόμων Τύπου, μέσω «οπαδικών» ιστοσελίδων είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, από τύπους που λειτουργούν ως εντολοδόχοι γνωστών επικοινωνιολόγων και καθυβρίζουν «κρυμμένοι» στην ανωνυμία τους. Κι όλα αυτά, γιατί έχουν άλλη άποψη απ’ αυτά που γράφεις ή λες! Καλό θα είναι αν θέλουν να συνεχίσουν να καθυβρίζουν, να βάλουν από κάτω και την υπογραφή τους, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσουν να είναι και τσάτσοι και τζάμπα μάγκες.

sportfm.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News