Το κλάμα των Αγγελόπουλων για media και διαιτησία

[ads]

Πριν από περίπου μία εβδομάδα και μετά το “διπλό” στο ΣΕΦ, σας είχαμε εξηγήσει γιατί η διαφορά του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό δεν περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Πλέον έφτασε η στιγμή να πάμε ένα βήμα παρακάτω.

[ads2]

To κείμενο της περασμένης εβδομάδας ήταν μόνο… η αρχή! Το Newspao.gr ζήλεψε τις “τάπες” των παικτών του “Εξάστερου” μέσα στο παρκέ και αποφάσισε να μοιράσει ορισμένες στους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού και… όχι μόνο.

Η υποκρισία έχει και τα όρια της και όπως λέει και ο λαός, “στο σπίτι του κρεμασμένου”… Η σημερινή μέρα επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά γιατί οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν το παραλήρημα και να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό, γιατί όσο μιλούν… εκτίθονται.

Πόσες φορές στο παρελθόν οι ισχυροί άνδρες των “ερυθρόλευκων” έχουν κατηγορήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και γενικότερα την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λέγοντας πως οι ίδιοι δεν έχουν media για να… περάσουν την δική τους γραμμή; Πόσες φορές έχουν υπονοήσει ότι τα Μέσα του ομίλου Γιαννακόπουλου λειτουργούν σαν γραφείο Τύπου της “πράσινης” ΚΑΕ; Η απάντηση είναι “πάμπολλες”, αλλά όπως προαναφέραμε, “στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί”… Για να είμαστε ειλικρινείς μάλιστα, τα πράγματα που βλέπουμε γραμμένα στις “κόκκινες” φυλλάδες το τελευταίο διάστημα δεν έχουν προηγούμενο!

Τις τελευταίες ημέρες οι “ερυθρόλευκες” εφημερίδες ξεκίνησαν το γνωστό “τροπάριο” προσπαθώντας να δημιουργήσουν κλίμα ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ. Η εφημερίδα “Γαύρος” στο σημερινό της φύλλο μιλάει για… “πρόκληση από την ΚΕΔ”, ενώ με περίσσιο θράσος τολμάει να αναφερθεί στην απουσία του Τόμι Σχινά από την χθεσινή κλήρωση.

1

Την καλύτερη απάντηση σ’ αυτούς την έδωσε χθες κιόλας ο Μάνος Παπαδόπουλος στα γραφεία της ΚΕΔ, επομένως δεν αξίζει να πούμε κάτι παραπάνω ούτε να ασχοληθούμε περισσότερο μ’ αυτούς. Πάμε τώρα στην άλλη φυλλάδα…

2

Όχι, το απόκκομα δεν είναι από την ίδια εφημερίδα. Υπάρχουν κάποιες… ομοιότητες (τυχαίο θα ‘ναι, αφού οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν δικά τους media), αλλά το συγκεκριμένο είναι από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Πρωταθλητής”.

Η γνωστή “προβατοφυλλάδα” φροντίζει μάλιστα να ενημερώσει τον κόσμο του Ολυμπιακού ότι οι Γκόντας-Κορομηλάς “εκτέλεσαν” την ομαδάρα τους και τους “θρυλικούς μάγκες” (όπως λέει και ένα πάνο στο ΣΕΦ και γελάμε μέχρι δακρύων όποτε το βλέπουμε) Αγγελόπουλους στον προημιτελικό Κυπέλλου. Ναι, καλά διαβάσατε και ναι, θα υπάρξουν αρκετά “πρόβατα” που θα το καταπιούν αμάσητο περιμένοντας την “σφαλιάρα” της Δευτέρας για να αρχίσουν νέο γύρο κλάψας. Προκαλεί εντύπωση πάντως πως “Γαύρος” και “Πρωταθλητής”, τελείως συμπτωματικά (;), θυμήθηκαν σήμερα να μιλήσουν για τη διαιτησία του Κυπέλλου. Καλύτερα γι’ αυτούς θα πείτε, γιατί αν έβγαιναν να τα γράψουν την Παρασκευή ή το Σάββατο, όταν η “σφαλιάρα” ήταν ακόμα φρέσκια, ακόμα και κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού θα τους έπαιρναν με τις πέτρες!

Ευτυχώς για εμάς και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, η “πράσινη” διοίκηση δεν πέφτει στο επίπεδό τους και ούτε ακολουθεί την ανόητη τακτική τους. Ο “Εξάστερος” έχει μάθει να μιλάει στο παρκέ και να δίνει τις καλύτερες απαντήσεις εντός αγωνιστικού χώρου.

Οι… “καημένοι” απέναντι, που δεν έχουν δικά τους media και κλαίγονται συνεχώς γι’ αυτό, βλέπουμε πόσο βλάκες είναι που μέσω διαιτησίας έδωσαν άλλοθι σε προπονητή και παίκτες για την ήττα τους από τον Παναθηναϊκό. Και ας μην έχουν δικά τους media. Το γράφουμε αρκετές φορές για να τους βοηθήσουμε να το πιστέψουν και οι ίδιοι. Προφανώς τις “κόκκινες” φυλλάδες τις συντόνισε κάποιος άλλος (μπορεί ακόμα και… εξωγήινοι!) και όχι αυτοί, αφού (ας το επαναλάβουμε) οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν δικά τους media (κλαψ, κλαψ…).

Τέλος, παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαθέτει τα δικά του media (ποτέ δεν προσπάθησε να το κρύψει και γιατί να το κάνει άλλωστε;), μεταξύ αυτών και η “Πράσινη”, δε νομίζω να έχει δει ποτέ κανείς πρωτοσέλιδο που να ισχυρίζεται ότι “δεν αξίζει σε αυτόν τον πρόεδρο τέτοια πίκρα”. Τότε να είστε σίγουροι ότι πρώτοι εμείς θα ασκούσαμε κριτική. Όταν, όμως, μιλάμε για “κόκκινους” η απάντηση είναι “μπεεεεε”…

Κάποια στιγμή πρέπει όλοι οι φίλαθλοι να ξυπνήσουν και να καταλάβουν ποια είναι τα “καλά παιδιά”. Μέχρι τότε, ας περνάνε εμάς για “τρελούς”. Αν το πρόσκυνημα στους Αγγελόπουλους θεωρείται υγεία, τότε με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι είμαστε… “τρελοί”. Όπως λέει μια άλλη παροιμία όμως, “από μικρό κι από… τρελό μαθαίνεις την αλήθεια”…

Άντε, με το καλό να έρθει η “φάπα” της Δευτέρας κι εμείς εδώ θα είμαστε περιμένοντας με μεγάλη αγωνία τον νέο κύκλο της γνωστής σαπουνόπερας, καθώς και τις τοποθετήσεις “Γαύρου” και “Πρωταθλητή” στη μάχη για μια θέση στο γραφείο Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News