Δυνατά για Μπάσα ο Παναθηναϊκός

Δυνατά για Μπάσα ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αλβανός μέσος της Βίσλα Κρακοβίας, Βουλνέτ Μπάσα, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και μπήκε ψηλά στη λίστα του Ρόκα.

Ο Ρόκα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αρχίσει να «τρέχει» το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ένα από τα ονόματα που αφορούν την ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής και -σύμφωνα με πληροφορίες- έχει κερδίσει πολλούς πόντους το τελευταίο διάστημα, είναι αυτό του διεθνούς Αλβανού (γεννημένου στην Ελβετία) χαφ, Βουλνέτ Μπάσα.

Ο 30χρονος μέσος (αδερφός του Μιγνιέν Μπάσα που αγωνίστηκε στον Άρη) θα μείνει ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς από τη Βίσλα Κρακοβίας και η περίπτωσή του δεν περνάει διόλου… απαρατήρητη από τον Ρόκα.

Ο Ρόκα γνωρίζει τον διεθνή Αλβανό μέσο από το πέρασμά του από την Ισπανία, όπου αγωνίστηκε σε Σαραγόσα, Πονφεραντίνα και Μούρθια, πριν πάρει μεταγραφή για την Πολωνία και την Βίσλα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News