Δρομολογεί τις εξελίξεις και ανακοινώνει αποφάσεις ο Γιαννακόπουλος

Δρομολογεί τις εξελίξεις και ανακοινώνει αποφάσεις ο Γιαννακόπουλος

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραδέχτηκε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να εμπλακεί στα της ΠΑΕ, απαντώντας σε σχόλιο οπαδού στο Instagram

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ δεν σταμάτησε να τρέχει τις εξελίξεις για το PAO Foundation, το οποίο υποστηρίζει, αλλά βλέποντας την πτωτική πορεία του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ κάνει προσπάθειες να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Ο κ.Γιαννακόπουλος κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος, αφού οι κίνδυνοι για το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πολλοί μεγάλοι και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον του συλλόγου.

Γι’ αυτό το λόγο τις προσεχείς μέρες αναμένονται εξελίξεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακοινώνει αποφάσεις για την επόμενη μέρα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μελετά όλα τα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει, πριν κάνει το μεγάλο βήμα.

Φτιάχνουμε κάβα ενόψει Champions League και Europa League: Δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News