Δείτε σε ποιες θέσεις: 5 + 1 μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός

Η πρόσληψη του Νίκου Λυμπερόπουλου στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, φέρνει άμεσα μεταγραφές σε θέσεις που “πονάει” η ομάδα.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ του. Με δεδομένες τέσσερις τουλάχιστον αποχωρήσεις οι “πράσινοι” θα κινηθούν την κάλυψη κενών στο ρόστερ τους. Το είχε προαναγγείλει εξάλλου ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τη Λάρισα. Με δεδομένη την πρόσληψη του Νίκου Λυμπερόπουλου, τα μεταγραφικά παίρνουν άμεσα το δρόμο τους.

[ads2]

Το σίγουρο, είναι πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί σίγουρα για δύο εξτρέμ, καθώς ο εβρίτης τεχνικός παίζει πάντα με εξτρέμ και του αρέσει η ανάπτυξη από τα άκρα.

Βλαχοδήμος, Μπουμάλ και Εμποκού με επιπλέον επιλογή τον Βιγιαφάνιες δεν μπορούν να βγάλουν όλη τη χρονιά οπότε δύο παίκτες για να τους πλαισιώσουν θα πάρει ο Ουζουνίδης στην ομάδα.

Επιπλέον, κίνηση θα γίνει και για παίκτη στη θέση που “πονάει” πολύ η ομάδα. Δηλαδή,Αμυντικό χαφ που πραγματικά μπορεί να βοηθήσει στο νευραλγικό χώρο του κέντρου δίνοντας τρεξίματα επιθυμεί ο Ουζουνίδης για παρτενέρ του Ζέκα στη μεσαία γραμμή και αυτό θα “κυνηγήσει” το Γενάρη.

Στη θέση “8” οι “πράσινοι” δεν έχουν πολλές λύσεις. Για αυτό, και ο Παναθηναϊκός θέλει έναν παίκτη εκεί στη σύνδεση μεσαίας και επιθετικής γραμμής,

Εδώ και καιρό, είναι γνωστό πως το “τριφύλλι”, θέλει τερματοφύλακα. Οι κακές εμφανίσεις του Λουκ Στιλ έχουν προβληματίσει τη διοίκηση που επιθυμεί παίκτη στον “άσο”, ενώ και η αντικατάστασή του από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο μαρτυρούν αυτή τη δυσαρέσκεια. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για πορτιέρο μόνο αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση αφού μέχρι στιγμής ο νεαρός Έλληνας ανταποκρίνεται πολύ καλά στα καθήκοντά του.

Τέλος, σε περίπτωση που ο Ιμπάρμπο, που πιάνει θέση ξένου, αποχωρήσει, ο Παναθηναϊκός θα “κοιτάξει” και επιθετικό με πρώτο στόχο τον Ανσαριφάρντ του Πανιωνίου. Με πιθανή την παραχώρηση του Ρινάλντι με τη μορφή δανεισμού, οι “πράσινοι” θα μείνουν με τους Μπεργκ, Λέτο και το νεαρό Πίσπα οπότε μια προσθήκη και στη θέση αυτή κρίνεται απαραίτητη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News